Tămăduitoarea Ioana Sodnia le-a ghicit jurnaliștilor de la Moscova veniți să o intervieveze

Tămăduitoarea Ioana Sodnia, fiica cea mai mare a reginei magiei albe din România, Maria Câmpina, a oferit televiziunii din Moscova, recent, un interv

Tămăduitoarea Sunita a filmat cu televiziunea de stat din Sofia, Bulgaria
Mulţumiri din Europa și Turcia adresate doamnei Maria Câmpina, regina magiei albe din România
Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova

Tămăduitoarea Ioana Sodnia, fiica cea mai mare a reginei magiei albe din România, Maria Câmpina, a oferit televiziunii din Moscova, recent, un interviu scurt dar intens, interesant și sincer despre cariera și tainele artei magiei sale pe care o pune în slujba oamenilor cu probleme.

 Un moment special a fost acela în care, extrem de curioși, oaspeții din Rusia au dorit să afle câte ceva despre ce le va oferi viitorul, desigur, totul în afara interviului oficial.

vrajitoarea Ioana Sidonia 67
Copyright Segra Media București

Cu prietenie, binevoitoare și la rândul ei curioasă, doamna Ioana Sidonia le-a deschis rapid cărțile de tarot și le-a ghicit jurnaliștilor de la Moscova veniți să o intervieveze.

A vorbit deschis, fără ascunzișuri și ei au fost încântați de cuvintele rostite de doamna Ioana Sidonia, care i-a atins sensibil, se vedea clar.

Pe chipuri, afișau zâmbete de mulțumire și probabil se gândeau deja la viitorul care li se contura prin vorbele rostite cu atâta sinceritate și căldură de maestra magiei, Ioana Sidonia.

                                                                                                        Marian Deaconu

Contact Ioana Sidonia:

0727.969.699, 0744.225.137

(Visited 42 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS