Tămăduitoarea Ioana Sodnia le-a ghicit jurnaliștilor de la Moscova veniți să o intervieveze

Tămăduitoarea Ioana Sodnia, fiica cea mai mare a reginei magiei albe din România, Maria Câmpina, a oferit televiziunii din Moscova, recent, un interv

Mulțumiri din Spania pentru regina magiei albe Maria Câmpina
Vrăjitoarele din România în emisiune la TVC Moscova
Mulţumiri din Rusia și Uniunea Europeană pentru regina magiei albe din România, Maria Câmpina

Tămăduitoarea Ioana Sodnia, fiica cea mai mare a reginei magiei albe din România, Maria Câmpina, a oferit televiziunii din Moscova, recent, un interviu scurt dar intens, interesant și sincer despre cariera și tainele artei magiei sale pe care o pune în slujba oamenilor cu probleme.

 Un moment special a fost acela în care, extrem de curioși, oaspeții din Rusia au dorit să afle câte ceva despre ce le va oferi viitorul, desigur, totul în afara interviului oficial.

vrajitoarea Ioana Sidonia 67
Copyright Segra Media București

Cu prietenie, binevoitoare și la rândul ei curioasă, doamna Ioana Sidonia le-a deschis rapid cărțile de tarot și le-a ghicit jurnaliștilor de la Moscova veniți să o intervieveze.

A vorbit deschis, fără ascunzișuri și ei au fost încântați de cuvintele rostite de doamna Ioana Sidonia, care i-a atins sensibil, se vedea clar.

Pe chipuri, afișau zâmbete de mulțumire și probabil se gândeau deja la viitorul care li se contura prin vorbele rostite cu atâta sinceritate și căldură de maestra magiei, Ioana Sidonia.

                                                                                                        Marian Deaconu

Contact Ioana Sidonia:

0727.969.699, 0744.225.137

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS