Mulţumiri recente din America pentru Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapă

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia
Mulţumiri din Piatra Neamț și America pentru vrăjitoarea Anastasia Venus
Mulţumiri din Washington D.C. și Roma pentru vrăjitoarea Venus

Soţia a revenit în viaţa mea după o ceartă de pomină, când am făcut-o să plângă şi să regrete faptul că m-a trădat cu şeful ei. După trei ani, a reapărut zglobie şi mai sexy ca niciodată, foarte doritoare. M-a uimit teribil. Dar ştiam că totul se datora intervenţiei magice realizată de Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, inegalabilă în cazuri de împreunări. Mii de mulţumiri sincere.

                                                                         Scott, Richmond, Virginia

Datorită crizei, nu reuşeam să ne găsim un loc de muncă, dar nu am descurajat. Am apelat, cum au făcut mulţi prieteni de-ai noştri, la  Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, care ne-a ajutat să răzbim şi să trecem peste acest mare obstacol din vieţile noastre. Mulţumim de mii de ori.

                                                     Lou şi Anthony, Baton Rouge, Louisiana

 

Am agăţat-o într-un club de noapte sau m-a agăţat ea, ce mai contează? Important este că am ajuns foarte repede să-mi înşel soţia pentru ea, pradă primului instinct. Bunăvoinţa ei mi se părea nemăsurată, de apreciat. Mă înnebunea total cu acea impetuozitate, cu felul generos în care îmi demonstra că eram a ei. Fără artificii inutile. De fapt, tipa asta mi-a făcut vrăji cu magie voodoo printr-un obiect pe care l-a plasat discret în buzunarul de la pantalonul meu. Am sta în mrejele ei 1 an şi numai Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, a reuşit cu adevărat să mă facă să revin acasă la soţie. Mulţumesc sincer.

                                                                                        Tom, Boise, Idaho

Vera este o fiinţă cu nasul în vânt, fermecătoare foc, însă şi extrem de pasională şi, mai ales, posesivă. Mi-am dat seama că este accesibilă de cum îmi vorbea. Cu alţii însă, folosea un ton tăios, în scopul de a-i îndepărta cât mai repede.

M-am prefăcut disperat după ea şi mi-a cedat repede. Ţelul ei: să divorţez şi să rămân cu ea. Nu ştiasm că mi-a făcut farmece puternice şi vrăji ca să obţină ceea ce dorea atât de mult. Dar numai  Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina mi-a deschis ochii şi prin ritualuri de magie, m-a scăpat de necurat. Mii de mulţumiri din America.

                                                                                                 Neal, New York

  

copyright Maria Campina

copyright Maria Campina

Contact :

0723.899.909 

 Vizitaţi şi siteul meu www.reginamariacampina.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS