Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, a făcut un ritual de noapte de sacrificiu pentru televiziunea din Moscova

Siteul nostru, www.vrajitoarero.com, a organizat o acțiune de amploare cu filmări cu vrăjitoarele din București și Ploiești, aproape pe bandă rulant

Regina magiei negre Morgana a filmat cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova
Vrăjitoarele din București au creat un ritual de sacrificu de excepție pentru tv Moscova
Vrăjitoarele Morgana și Venus, ritual de noapte de excepție pentru TVC Moscova

Siteul nostru, www.vrajitoarero.com, a organizat o acțiune de amploare cu filmări cu vrăjitoarele din București și Ploiești, aproape pe bandă rulantă, timp de trei zile de foc, împreună cu jurnaliștii ruși de la televiziunea din Moscova. Totul se încadrează într-un program vast, care se va desfășura timp de câțiva ani și care are menirea de a promova vrăjitoarele din România în Federația Rusă.

Regina Maria Campina la ritual de noapte 1
Copyright Segra Media București

Unul dintre punctele de interes l-a reprezentat și ritualul de magie de noapte realizat de regina magiei albe din România, Maria Câmpina, care împreună cu fiicele și nepoatele sale, reprezentând o adevărată școală de magie, și-au etalat adevărata valoare în vrăjitorie.

Ele au executat un ritual de împreunare pentru clienții din străinătate, unde s-a executat un sacrificu menit să preia, prin pasărea care a pierit, întreaga povară a făcăturilor și vrăjilor făcute pentru a destabiliza și despărți un cuplu.

Regina Maria Campina la ritual de noapte
Copyright Segra Media București

Nu s-a reușit însă, grație acestei intervenții magice pusă la cale de doamna Maria Câmpina și de apropiatele sale, spre beneficiul clienților din străinătate. Ritualul de nopate filmat la una dintre reședințele reginei Maria Câmpina a reprezentat un succes real, în care am constatat o atmosferă magică și mister, cu incantații, rugăciuni și tot ceea ce ține de arta magiei.

   Marian Deaconu 

Contact Maria Câmpina:

0723.899.909

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS