Noi oportunități de promovare pe siteul de succes vrajitoarero.com

Cel mai longeviv și important site de pe piața media românească în ceea ce privește activitatea vrăjitoarelor, clarvăzătoarelor, tămăduitoarelor, prez

Vrăjitoarea Venus Anastasia de pe www.vrajitoarero.com mi-a adus fericirea pierdută din cauza unei dușmance
Mulțumiri din Turcia și din Europa pentru clarvăzătoarea și tămăduitoarea Aurica
Mulțumiri primite din Italia și Franța pentru vrăjitoarea Venus

Cel mai longeviv și important site de pe piața media românească în ceea ce privește activitatea vrăjitoarelor, clarvăzătoarelor, tămăduitoarelor, prezicătoarelor și vracilor din România, vrajitoarero.com, oferă mereu noi oportunități pentru vrăjitoarele care aleg să se înscrie pe acesta pentru a fi promovate în mass-media și în special pe rețelele sociale cu potențiali clienți în întreaga lume.

vrajitoarea Morgana in interviu 3

Copyright Segra Media

Siteul vrajitoarero.com este pregătit mereu să vină în întâmpinare cerințelor exprimate de vrăjitoarele fidele acestuia. Nu uitați însă că el face parte dintr-o serie de 17 siteuri de profil ale Segra Media din București unde puteți apărea! Dar cum dorința vrăjitoarelor de la noi se îndreaptă în special către vrajitoarero.com, le-am oferit o campanie permanentă cu articole de mulțumiri prin care să fie prezente în prima pagină a siteului cât mai mult, spre a fi vizualizate, ceea ce este cheia publicității.

Acum, în același demers, vă oferim oferta de 2 pachete a câte 4 siteuri, deci veți apărea pe 8 siteuri, cu precizarea că veți fi permanent pe prima pagină a site-ului vrajitoarero.com atât timp cât ține perioada de publicitate aleasă de dumneavoastră.

Prețul este de 560 lei pentru apariția pe 8 siteuri iar pe siteul vrajitoareo.com,  clientul nostru va fi prezent permanent la rubrica vrăjitoarele zilei.

A fi viziualizat zi de zi înseamnă un pas esențial spre a fi apelat și căutat. Toate articolele se distribuie pe rețelele social și, mai ale, pe Google.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS