M-a lăsat baltă după trei ani de iad

Mă simt atât de jalnic, dar trebuie să mă descarc, deoarece această suferință a inimii e mă frământă din interior. Sunt divorțată din această vară, du

Celebra vrăjitoare Rodica Gheorghe, singura fiică a Mamei Omida
Mulţumiri din Cehia și America pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri din Cehia și Serbia pentru vrăjitoarea Venus

Mă simt atât de jalnic, dar trebuie să mă descarc, deoarece această suferință a inimii e mă frământă din interior. Sunt divorțată din această vară, după trei ani de iad încercând să refac bucățile vieții noastre ca cuplu, ca familie, pe care el le-a rupt înșelându-mă.

Am peste 50 de ani, iar după 20 de ani de căsătorie, un fiu. Viața mea este distrusă, nu am văzut nimic venind, nu mi-aș fi putut imagina niciodată că el mă poate înșela, totuși, dar uite că s-a petrecut și inevitabilul.

Ceea ce am descoperit de atunci (site-uri de întâlniri, Messenger, FB, pe scurt tot ce se  poate „vâna” online) m-a făcut să descopăr o altă persoană decât cea cu care credeam că m-am căsătorit. Mi-a frânt inima după ce ne-a murdărit, ne-a disprețuit și a călcat în picioare viața noastră.

Am început procedurile de divorț în urmă cu peste un an și am aflat că el o caută în continuare pe cea cu care m-a înșelat. A găsit-o și a intrat într-o relație chiar înainte de a fi divorțat sau chiar de a părăsi casa conjugală.

Au trecut câteva luni, dar încă mă doare atât de mult, încât nu pot să întorc pagina. Cum poate să ne uite astfel, să ne șteargă și să ne înlocuiască fără remușcări, fără stări sufletești? Am ură, furie în stomac.

Mintea mea se răscolește teribil și face scenarii, nu mă pot opri să nu mă gândesc la asta, obsesiv. Și totuși îmi este dor de el, în ciuda răului pe care mi l-a făcut și îl face în continuare, pentru că încă îl iubesc și mă găsesc atât de jalnică. Îmi petrec mult timp în gospodărie, spunându-mi că în cazul în care se va întoarce va vedea totul altfel, minunat dar știu că nu se va întoarce, nu pot să-l conving. Ce să fac? Cineva i-a făcut farmece sau vrji? Magie neagră? Va reveni într-o zi acasă?

                                                                                           Stella, Barcelona, Spania

Nu, deoarece are farmerce făcute cu magia voodoo, extrem de puternice și eficae, care îl țin departe de familia lui. Ca să rezolvăm problema ta, ai nevoie de niște ritualuri de magie neagră la fel de puternice. Sună-mă pentru mai multe detalii. Am nevoie de fotografia lui și de un lucru personal de-al său, util la ritualuri.

                                                                                          Vrăjitoarea Elena Minodora

Contact: 0745.826.897

vrajitoarea Elena Minodora888

Copyright Segra Media Bucuresti

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS