Un OZN impresionant a apărut brusc la Perth, Australia

La 28 februarie 2016, aproximativ la ora 23, în oraşul Perth din Australia, pe când pensionarul John MacDonald se întorcea acasă după ce se întâlnise

Dinozauri cu “sânge cald” în Cretacic?
Găuri misterioase pretutindeni în lume
Mulţumiri din Australia și America pentru celebra vrăjitoare Călin Georgeta

ovni-perthLa 28 februarie 2016, aproximativ la ora 23, în oraşul Perth din Australia, pe când pensionarul John MacDonald se întorcea acasă după ce se întâlnise cu un prieten când brusc a auzit un zgomot ciudat. Potrivit spuselor sale suna ca sunetul a mii de aspiratoare aflate în funcțiune.
Auzind acest zgomot neobişnuit, a chemat un prieten cioban, care, de asemenea, a auzit acel zgomot puternic, straniu. Câteva clipe mai târziu un obiect mare şi absolut impresionant a apărut pe cer!
Acest OZN uriaş văzut de către martori era sferic și înconjurat de o lumină roșie și albastră. Aspectul general era destul de clasic cu cel cunoscut al unui OZN. Obiectul se găsea la aproximativ cincizeci de metri înălţime de ei. John a avut timp destul ca să-l observe și să facă o fotografie.
În imaginea surprinsă de acesta se poate vedea un obiect circular și toate luminile sale. Mărturia pensionarului este credibilă dar anchetatorii au multe întrebări cu privire la natura acelui sunet straniu auzit de către martori.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS