Vrăjitoarea Morgana rezolvă cazurile de dragoste în luna martie

În mitologia romană, luna martie era considerată o lună favorabilă începerii războiului. Sub împăratul Romulus al Romei, anul începea cu această lună,

Mulţumiri din Israel și Uniunea Europeană pentru vrăjitoarea Elena Minodora
Celebra vrăjitoare Maria din Craiova
Mulţumiri din Anglia şi Turcia pentru celebra vrăjitoare Venus

În mitologia romană, luna martie era considerată o lună favorabilă începerii războiului. Sub împăratul Romulus al Romei, anul începea cu această lună, abia în anul 45 î.Hr.Iuliu Cezar a introdus Calendarul iulian iar anul începea la 1 ianuarie.

vrăjitoarea Morgana 8k

Copyright Segra Media București

Grecii numeau luna martie Elaphebolion. În România, luna martie, popular, se numește Mărțișor. În luna martie începe aratul și semănatul, se curăță livezile și grădinile, se scot stupii de la iernat și se “retează” fagurii de miere utilizați ca leac în medicina populară etc.

Martie este prielnică pentru rezolvarea cazurilor de amor, de împerecheri, de aducerea persoanei iubite înapoi, de scoatere a argintului viu, de dezlegarea cununiilor, de găsirea persoanei iubite, a jumătății fiecăruia etc.

Pentru această lună extrem de favorabilă ritualurilor destinate dragostei, vrăjitoarea Morgana s-a pregătit cu mare atenție. Are leacuri, plante miraculoase și tot ce trebuie ca să rezolve cazurile, oricât de complicate ar părea.

Apelați-o și stabiliți împreună o programare. Regina magiei negre din România vă așteaptă!

Contact: 0760.149917

Vrăjitoarea Morgana 88p

Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS