Vampirul de la Croglin Grange

Acest eveniment tulburător a început în 1800, când familia Cranwell a cumpărat reşedinţa Croglin Grange din Cumbria, în nord-vestul Angliei. Lady Cra

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Turcia și Germania
Mulțumiri din Uniunea Europeană pentru clarvăzătoarea și tămăduitoarea Elena
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Margareta din Europa și Canada

Acest eveniment tulburător a început în 1800, când familia Cranwell a cumpărat reşedinţa Croglin Grange din Cumbria, în nord-vestul Angliei.
Lady Cranwell a observat lumini ciudate în fundul grădinii, dar nu a crezut nimic până când s-a trezit cu luminile chiar la fereastra camerei sale. Dar nu erau lumini, ci ochi.vampir1
Lady Cranwell a înghețat de groază deoarece a văzut ceva extrem de straniu în afara ferestrei ei.Era o mână putredă care încerca să pătrundă în interior! Fraţii ei auzit imediat țipetele ei și i-au sărit în ajutor. Au ajuns tocmai la timp pentru a vedea o siluetă care sângera abundent de la gât. Avea o figură de felină. Pericolul de afară era cât se poate de real.
Frații ei s-au decis atunci să ucidă vampirul. Puţin mai târziu, s-au întors la moșie și au pus la punct o capcană. Lady Cranwell a pretins că doarme în aceeași cameră unde a avut loc atacul inițial. În cazul în care vampirul încerca să vină pe fereastră din nou, frații săreau cu pistoalele și-l împușcau.
Lucrurile s-au repetat şi Lady a scos țipătul pe care îl aşteptau fraţii ei. Vampirul a fugit în noapte. A doua zi, frații împreună cu o mulțime furioasă s-au adunat și au căutat în cimitir până când au găsit o criptă deschisă. În interiorul acesteia au găsit nişte oase și un sicriu deschis care conținea un cadavru putred cu o rană recentă de glonț. Trupul a fost ars iar evenimentele terifiante au încetat.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS