Vampirul de la Croglin Grange

Acest eveniment tulburător a început în 1800, când familia Cranwell a cumpărat reşedinţa Croglin Grange din Cumbria, în nord-vestul Angliei. Lady Cra

Mulţumiri din Anglia și Serbia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri din Baia Mare și Anglia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus – cream mai puternică vrăjitoare din Europa
A fost un an plin de realizări jurnalistice pentru www.vrajitoarero.com

Acest eveniment tulburător a început în 1800, când familia Cranwell a cumpărat reşedinţa Croglin Grange din Cumbria, în nord-vestul Angliei.
Lady Cranwell a observat lumini ciudate în fundul grădinii, dar nu a crezut nimic până când s-a trezit cu luminile chiar la fereastra camerei sale. Dar nu erau lumini, ci ochi.vampir1
Lady Cranwell a înghețat de groază deoarece a văzut ceva extrem de straniu în afara ferestrei ei.Era o mână putredă care încerca să pătrundă în interior! Fraţii ei auzit imediat țipetele ei și i-au sărit în ajutor. Au ajuns tocmai la timp pentru a vedea o siluetă care sângera abundent de la gât. Avea o figură de felină. Pericolul de afară era cât se poate de real.
Frații ei s-au decis atunci să ucidă vampirul. Puţin mai târziu, s-au întors la moșie și au pus la punct o capcană. Lady Cranwell a pretins că doarme în aceeași cameră unde a avut loc atacul inițial. În cazul în care vampirul încerca să vină pe fereastră din nou, frații săreau cu pistoalele și-l împușcau.
Lucrurile s-au repetat şi Lady a scos țipătul pe care îl aşteptau fraţii ei. Vampirul a fugit în noapte. A doua zi, frații împreună cu o mulțime furioasă s-au adunat și au căutat în cimitir până când au găsit o criptă deschisă. În interiorul acesteia au găsit nişte oase și un sicriu deschis care conținea un cadavru putred cu o rană recentă de glonț. Trupul a fost ars iar evenimentele terifiante au încetat.

COMMENTS