Soţul meu este tot mai agresiv şi suspicios

Simt că furtuna va crește în căsnicia mea. Soţul meu este tot mai agresiv şi suspicios de când mi-a citit un mesaj de pe mobil pe care nu trebuia să-l

Cea mai bună vrăjitoare din lume – vrăjitoarea Morgana – a primit mulțumiri din Turda și Italia
Mulțumiri de pe glob pentru vrăjitoarea Elena Minodora
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Venus din Islanda și Italia

Simt că furtuna va crește în căsnicia mea. Soţul meu este tot mai agresiv şi suspicios de când mi-a citit un mesaj de pe mobil pe care nu trebuia să-l vadă.
Crede că-l înşel şi are dreptate. Iubesc alt bărbat pe care l-am cunoscut la o prietenă. Mi-a spus cuvinte dulci, i-am răspuns apoi totul a mers de la sine. Am o aventură cu el!
Îl iubesc, mă gândesc la acest om în fiecare zi. Îmi trimite multe mesaje sentimentale pe mobil pe care le şterg repede, de teama soţului… Mă sună și ne vedem fără să am remuşcări. Sunt gata de orice nebunie cu el.
Am devenit şi mincinoasă de dragul lui. Nu știu! Oare m-a vrăjit? Mi-a făcut ceva necurat? Parcă nu mai sunt eu, cea care mă ştiam. Ce să fac?

 

 

Carla, Bergamo, Italia

 

 copyright Larisa

copyright Larisa

 

Am deschis cărţile pentru tine şi am observat că eşti înconjurată de vrăji, ca într-o cuşcă din care nu mai poţi să ieşi.
Acest om te domină total şi vei ajunge sclava lui dacă nu vei lua măsuri cât mai repede. Nu este jumătatea ta, joacă un joc periculos şi poţi să pierzi multe. Sună-mă pentru a stabili ce trebuie să faci.

 

 

Vrăjitoarea Larisa

Contact: 0765.916.843

 
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS