Martina m-a părăsit pentru fratele meu și sunt disperat

Martina este o puştoaică blondă cu părul lung, delicată, foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe. Din păcate, toate s-au pulverizat dintr-o da

Soţul meu vrea să divorţăm pentru amanta lui și sunt tare supărată
Mulţumiri din Austria și Bulgaria pentru vrăjitoarea Venus
Soțul meu are viciul alcoolului în sânge și mă umiliește zi se zi

Martina este o puştoaică blondă cu părul lung, delicată, foarte frumoasă, cu care aveam planuri măreţe. Din păcate, toate s-au pulverizat dintr-o dată în neant şi acum sunt disperat, în pragul furiei supreme. Mă gândesc chiar la sinucidere…

Simţurile au dat năvală când i-am văzut pe ei, Martina şi fratele meu, sărutându-se în sufragerie cu cea mai mare pasiune. Şi ea, m-a minţit…

Mi-a spus că avea ore şi am crezut-o. Ce naiv am fost! Nu ştiu cum a început povestea lor. Dar mă simt jignit şi sunt incapabil de a acţiona în vreun fel, pentru că la mijloc este vorba de fratele meu, la care țin foarte mult.

Când i-am văzut acolo îmbrăţişaţi am avut un şoc teribil, eram în panică. Şi ei au fost uimiţi. Tăceau. Între mine şi ei, s-a căscat atunci o prăpastie fără fund. Sufletul meu era tăiat în mii de bucăţele. Cine va putea să le mai pună la loc vreodată?

Dintr-o dată, tot ce era frumos până atunci s-a întunecat, de parcă asistam la o eclipsă, la drama mea din care nu știam cum să ies cu fața curată.

Ce rău i-am făcut Martinei? M-a rănit şi şi-a bătut joc de sentimentele mele cele mai pure. Iar el… Oh, el a fost mereu atras de prietenele mele. Înţeleg foarte bine de ce nu l-a mai suportat iubita lui şi a vrut să-l lase baltă. Pentru că este cel ami mare afemeiat din lume, un ticălos fără pereche pot spune.

Trădarea a învins. Martina îl iubea şi nu dorea să-mi dea nicio explicaţie, deși i-am cerut de nenumărate ori și m-am umili în fața ei, da.

S-a uitat fix în ochii mei, ferm, apoi l-a luat de mână pe fratele meu, Carl se numește şi au dispărut în dormitor, asta ca să-mi facă în ciudă, vă dați seama.

vrăjitoarea Morgana 7k
Copyright Segra Media București

A fost o nouă lovitură, neaşteptată și adâncă, pe care nu o meritam. Credeţi-mă că am plâns. Eram cu atât mai mult disperat şi supărat. Atât de mult încât m-am dus în oraş, am fugit repede de acolo ca să nu provoc un scandal sau altceva, o prostie…

Am intrat în primul bar şi am comandat beri în neştire (eu, care nu beau niciodată). M-am făcut turtă, pulbere… Eram într-o stare cu adevărat jalnică, de-mi plângeai de milă. Eram disperat, terminat, cel mai jos.

Repet însă, trădarea a învins. Cei doi au rămas împreună şi Martina mă sfidează acum ostentativ. Fratelui meu nu-i pasă nici negru sub unghie de sentimentele mele pentru această fată instabilă (care sigur îl va trăda şi pe el, mai târziu). Relaţia lor nu poate să dureze…pentru că el iubește și lasă, este un afemeiat irecuperabil.

Vrăjitoarea Morgana 88p
Copyright Segra Media

Mă irită prezenţa ei în casa noastră cu el de braț sau de gât, dar mai ales când îi văd sărutându-se ostentativ la adresa mea. Martina pare totuşi să se simtă în largul său şi-mi vorbeşte de sus, superior, cu aere de te miri cine este și ce-a apucat-o.

S-a schimbat mult, în rău, recunosc. Nu o mai înţeleg. După părerea mea, dragostea este eterna înşelăciune a naturii. Nu merită descrisă, ci arsă pe rug. Mereu, mereu…

                                                                                              Gerd, Koln, Germania

P.S.- De la vrăjitoarea Morgana din București am aflat recent, după un consult magic la cabinetul ei, că fratelui meu i s-au făcut vrăji puternice şi după multe ritualuri de vrăjitorie, l-a debarasat de acestea, spre folosul meu, de data asta, căci Martina a revenit la mine, în cele din urmă, după ce a realizat că a făcut prostia vieții sale.

Şi voi puteţi scăpa de vrăji, dacă aveți cumva, sau dacă vi s-au făcut farmece puternice, după ce o veţi suna pe această doamnă cu har magic, Morgana.

Contact: 0760.149.917

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS