Interviu cu celebra vrăjitoare Morgana, cea mai reprezentativă de la noi în domeniul magiei negre

Morgana, eşti printre puţinele vrăjitoare de la noi care declară direct că fac şi magie neagră. Da, aşa este. Pentru că vreau să fiu sinceră cu public

Mulțumiri recente din Uniunea Europeană și Timișoara pentru tămăduitoarea Delia
Mulţumiri din Cehia și Serbia pentru vrăjitoarea Venus
Mulţumiri din Roma și Sofia pentru vrăjitoarea Anastasia Venus

Morgana, eşti printre puţinele vrăjitoare de la noi care declară direct că fac şi magie neagră.
Da, aşa este. Pentru că vreau să fiu sinceră cu publicul meu.
Este mai bine aşa, fireşte. Dar cum ai caracteriza magia neagră? Şi toate vrăjitoarele de la noi fac şi asta, sau nu? Este o simplă curiozitate.

 

foto: copyright Segra Media

foto: copyright Segra Media

Păi da, majoritatea fac magie neagră, însă se tem să recunoască….
De ce?
De teamă să nu-şi alunge clienţii, cred.
Este bine? Tu de ce nu faci aşa?
Pentru că, aşa cum am declarat deja, sunt o vrăjitoare sinceră cu clienţii mei şi cu oamenii, în general. Deci magie neagră fac toate, fie că recunosc sau nu. Oamenii au nevoie de ea, dar nici ei nu vor să recunoască deschis.
De ce crezi?
De teamă, ştiu şi eu…
Ar trebui să le fie?
În niciun caz. Persoana care are cu adevărat de suferit este cea care face efectiv lucrarea magică şi nu cea care o comandă.
Este vorba de tema aceea celebră…
Da, a triplei reveniri! Poate şi din această pricină unele vrăjitoare evită să se dedice magiei negre…
Deşi ar avea de câştigat.
Exact. Pentru că prin magie neagră se pot realiza foarte multe pentru un client, ceea ce nu este cazul cu magia albă.
Ce vrei să spui, că magia albă este limitată?
Oarecum. Magia albă nu poate niciodată să rezolve toate problemele create prin magia albă.
Dar nu trebuie să ne temem de ea?
Nu, repet, numai eu mă pot teme, dacă fac aşa ceva. Şi fac!!!
De ce?

foto: copyright Segra Media

foto: copyright Segra Media

Pentru că există o foarte mare cerere. Oamenii au nevoie de ea. Repet. Îi ajut. Mulţi mi-au mulţumit după ce i-am rezolvat prin lucrările mele magice…
De magie neagră!!
Da, prin magie neagră. Este ceva misterios, foarte misterios. Chiar şi originile sale sunt. Se poate spune că magia neagră există din Preistorie, din timpuri imemoriale.
Şi de ce ar fi făcut oamenii de atunci magie neagră?
Pentru că le favoriza vânătoarea, de pildă. Făceau incantaţii în jurul focului, într-o atmosferă extrem de stranie.
Şi Biserica, o admite?
Nu, nu, Biserica crede că ar fi lucrarea diavolului, tocmai pentru că nu o înţelege. Când nu pricepi ceva, poţi să spui practic orice. Cine te opreşte?
Nu este normal!!!
Ce este normalitatea? Uite, abia în 1450 societatea umană a cunoscut două tipuri de magie, în plin Ev Mediu. Biserica şi-a dat seama că exista o formă de magie care făcea rău.
Şi în acst timp, magia albă îi proteja pe oameni…
Ei, teoretic da, îi proteja şi ea cum putea. Dar magia neagră este foarte puternică şi nu ar fi cazul să te pui cu ea vreodată.
Este un avertisment?
Poţi să-i spui şi aşa. În orice caz, cine vrea să se apuce de a o practica, nu-l sfătuiesc dacă nu ştie măcar noţiunile de bază şi nu are o experienţă vastă.
Magia neagră a fost exclusă din societate şi se practică şi acum în secret.
Da, din cauza Bisericii, care s-a temut de ea excesiv. Se teme acum la fel de mult. Pentru că ea crede că lucrăm cu diavolul şi cu demonii. Este vorba de un subiect delicat, misterios. Dar magia neagră are rezultate incredibile!!!
Serios?
Da, prin magie neagră practic poţi face orice vrea clientul, fără probleme. Este o tradiţie care ar trebui respectată, nu blamată tât de mult.
Oamenii cunosc despre asta?
Mulţi, da. Mă caută să-i ajut şi eu nu pot să-i refuz, deoarece văd cât de mult suferă şi sunt implicaţi, sau deprimaţi. Magia neagră este pentru ei un leac sigur, chiar salvarea. Depinde însă ce ţintă încercă să atingi…energiile mele sunt foarte mari, ea mi le dă.

 

copyright vrajitoarea Morgana

copyright vrajitoarea Morgana

În magia albă, ritualurile sunt realizate în scopuri pozitive a găsi dragostea, a avea şansă, a rezolva afacerile cuiva, a-l vindeca de boli etc. Magia neagră face deci numai rău?
Da, dacă asta înseamnă a modifica destinul cuiva, de exemplu. Clienţii sunt cei care au intenţii negative, nu eu. Eu sunt doar unealta lor. Au nevoie de mine şi sunt aici pentru a-i ajuta.
Ai rezolvat foarte multe cazuri, Morgana, de aceea eşti considerată cea mai mare vrăjitoare de magie neagră de la noi. Cu o mare experienţă, deşi eşti totuşi tânără.
Tinereţea nu are de-a face cu succesul. Este adevărat, oamenii au fost foarte mulţumiţi după intervenţiile mele energice, pe planul magiei negre. I-am ajutat imens şi au fost la urmă foarte mulţumiţi. Am fost ca un spirit de răzbunare, de distrugere de sentimente în folosul lor. De exemplu, am avut o clientă care a vrut să distrugă o relaţie pentru a obţine dragostea unuia din parteneri.
Şi ai reuşit?
Da, nu este nicio problemă. Sunt calificată pentru a ajuta oamenii acolo unde nu poate magia albă. Clienţii mă pot căuta fără probleme. Îi ajut şi vor fi foarte mulţumiţi, te asigur.

Interviu realizat de Marian Deaconu

 

Vizitați și siteul meu www.vrajitoare-romania.eu

 

COMMENTS