Astronautul Edgar Mitchell declară că nave spaţiale extraterestre au doborât rachete americane

Al șaselea om care a mers pe suprafața Lunii a făcut declarația uimitoare că extratereștrii au venit pe Pământ pentru a opri un război nuclear între A

Mulţumiri recente din SUA pentru vrăjitoarea Florica
Tămăduitoarea și ghicitoarea Hara
Mulțumiri din Europa și America pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Al șaselea om care a mers pe suprafața Lunii a făcut declarația uimitoare că extratereștrii au venit pe Pământ pentru a opri un război nuclear între America și Rusia.

 

Foto NASA, Wikipedia.

Foto NASA, Wikipedia.

Edgar Mitchell, un veteran al misiunii Apollo 14 în 1971, a declarat pentru Mirror Online că surse militare de rang înalt au reperat OZN-uri în timpul unor testări de arme.
Astronautul a fost deschis în privinţa credinței lui despre extratereştri, după aterizarea pe suprafața Lunii, devenind una dintre cele mai proeminente figuri din comunitatea ufologică din întreaga lume.
El a spus că militari iniţiaţi au văzut maşini stranii survolând baze de rachete și celebra bază White Sands, unde prima bombă nucleară (care nu a fost testată vreodată) a explodat în 1945.
Mitchell a crescut în New Mexico, în apropierea zonei de testare a bombei și de Roswell, unde adepţii OZN-urilor cred că aici a avut loc una dintre cele mai renumite întâlniri de gradul III din întreaga lume.

“Nu cunoaşteţi zona ca mine”, a spus el într-un interviu pentru Mirror Online.
“White Sands a fost un teren de testare pentru arme nucleare – și asta e ceea ce-i interesa pe extratereștri.
“Ei au vrut să știe capacitățile noastre militare.
“Cu experiența mea de a vorbi cu oameni, este clar că extratereștrii au încercat să ne împiedice să mergem la război și au ajutat la crearea păcii pe Pământ. ”
Mitchell a sugerat că a auzit povești similare venind de la oameni de la baza de rachete în timpul perioadelor cele mai tensionate ale secolului 20.
“Am vorbit cu mulți ofițeri ai Forțelor Aeriene care au lucrat în aceste hangare în timpul războiului rece”, a spus el.

“Mi-au spus că au observat în mod frecvent OZN-uri și de multe ori le-au oprit rachetele.

“Alți ofițeri de la bazele de pe coasta Pacificului mi-au spus că rachetele lor au fost frecvent doborâte de către nave spațiale extraterestre.

“A existat o mulțime de activitate la acel moment. ”

 

https://www.youtube.com/watch?v=hBZXkfgEABs

 

COMMENTS