Vrăjitoarele Elena Minodora și Brățara au făcut spectacol la ritualul de zi filmat cu jurnaliștii de la TVC Moscova

Vrăjitoarele Elena Minodora și Brățara, cunoscute de la BBC și CNN, au făcut spectacol la ritualul de zi filmat cu echipa de jurnaliști ruși de la pos

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele cele mai experimentate și serioase sunt pe www.vrajitoarero.com
Vrăjitoarero, un site profesionist unde se găsesc cele mai celebre și căutate vrăjitoare din România
Vrăjitoarele din București au filmat pentru televiziunea din Moscova

Vrăjitoarele Elena Minodora și Brățara, cunoscute de la BBC și CNN, au făcut spectacol la ritualul de zi filmat cu echipa de jurnaliști ruși de la postul TVC Moscova.

Copyright Segra Media București

Cele două vrăjitoare de top de la noi au făcut dovadă de măiestrie în arta vrăjitoriei și s-au întrecut pe sine, uimind oaspeții din Federația Rusă cu talentele lor incontestabile în magie.

Surorile vrăjitoare au demonstrat în mod clar de ce se află printre cele mai căutate și de ce au rezolvat atât de multe cazuri oamenilor cu probleme din întreaga lume.

Era frig dar la adăpostul unui foc molcom, priveam entuziasmați cum vrăjitoarele Elena Minodora și Brățara doreau să ofere ce au mai bun, ce au învățat de-a lungul unei lungi cariere și să-și demonstreze clasa. Și au reușit, vă asigurăm!

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Pline de vervă, surorile vrăjitoare de elită de la noi au arătat cum se face un ritual adevărat, fără ocolișuri. A fost un ritual dedicat rușilor și Moscovei, după spusele lor. Era greu să nu admiri tehnica ritualului, incantațiile, atmosfera plină de ocultism.

Rușii au promis să revină, pentru alte proiecte, dacă emisiunea lor va avea succes. După ceea ce am văzut, suntem siguri că va fi un adevărat triumf.

 

(Visited 314 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS