Tămăduitoarea Sofia Monica

Magia tămăduitoarei Sofia Monica Eefectele dorite de mine, iar scopul magiei nu este altul, repet, decât acela de a ajuta cât mai mult oamenii. Mag

Mulțumiri din Grecia și Norvegia pentru vrăjitoarea Daniela Lider
Mulțumiri din Coasta Rica și Italia pentru vrăjitoarea Valentina
Mulţumiri din Spania și Rusia pentru tămăduitoarea Sofia Monica

Magia tămăduitoarei Sofia Monica

Eefectele dorite de mine, iar scopul magiei nu este altul, repet, decât acela de a ajuta cât mai mult oamenii. Magia albă este o magie de dragoste în osmoză cu forțele naturii. Este o cale profundă spirituală.

Această știință folosește toate accesoriile pe care natura le pune la dispoziția dumneavoastră, cum ar fi: spirite elementare, cuvinte magice, flori, chakra etc. Eu utilizez această stiință după cum probabil știți, în mai multe domenii ca: a readuce ființa iubită, a debarasa pe cineva de spirite malefice, rele, a aduce spor si noroc, a reuși într-un proiect și în afaceri, a comunica cu un ghid spiritual, a salva bărbații impotenți etc.

Tămăduitoarea Sofia Monica

copyright Tămăduitoarea Sofia Monica

Scopul meu

Am fost inițiată în magie la echinoxul de toamnă de către 9 vrăjitoare. Am fost botezată la vârtelniță de o vrăjitoare rusoaică celebră, cea mai mare din Rusia, care a fost, între alte, și vrăjitoarea fostului președinte Boris Elțîn.

Am avut un vis magic. Se făcea că pluteam lin pe niște norișori, ducând ulcioare la pârâu. În vis mi se vorbea limba vrăjitoarei care mă va boteza, adică în limba rusă. Ma ales pe mine la un ritual special făcut în timpul echinoxului de primăvară. Eu voi duce tradiția familiei mai departe.

Contact:

0785.638.948

Tămăduitoarea Sofia Monica„

copyright Tămăduitoarea Sofia Monica

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS