Tămăduitoarea Cristina Maria

Tămăduitoarea Cristina Maria a dobândit tainele magie de mică copilă, de la vârsta de 6 ani, de la bunica sa, o celebră vrăjitore din Muntenia, dar și

Mulţumiri din Rusia, Moldova și Italia pentru vrăjitoarea Morgana, regina magiei negre din România
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Venus de magie neagră primite din Peru și Italia
Vrăjitoarea Cristina vă așteaptă cu ritualuri celtice de sărbători

Tămăduitoarea Cristina Maria a dobândit tainele magie de mică copilă, de la vârsta de 6 ani, de la bunica sa, o celebră vrăjitore din Muntenia, dar și de la mama ei, o vrăjitoare extrem de talentată.

Dacă simţi cumva că energia astrală negativă vă pătrunde şi credeţi că este ceva negativ în soarta dumnavoastră sau vă confruntaţi cu lucruri ciudate și inexplicabile, vă aflați de fapt sub puterea unor farmece și vrăji.

Dacă simţi că partenerul de viaţă nu mai este cel pe care l-ați cunoscut și se comportă haotic, pierde bani și  are stări de coșmar, umblă după femei și acasă se poartă aberant cu dumneavoastră, are făcute vrăji cu magie neagră. O împăcare o pot face foarte uşor, cu mare siguranţă şi precizie.

Dacă crezi că ai farmece sau blesteme, ori eşti urmărită de ghinion şi ţi-a fugit norocul din viaţă, sună şi te vei covige de puterea mea magică prin care pot să influențez rapid și definitiv lucrurile în favoarea ta.

Doamna tămăduitoare Cristina Maria deţine cu adevărat puterea Magiei Albe şi vine cu leacuri de trup şi de suflet, eliberându-vă de vrăji, farmece şi blesteme, aduce persoana iubită înapoi prin cele mai puternice ritualuri şi leacuri ştiute doar de ea, scoate argintul viu, aduce succes în afaceri, ajută la reîntregirea familiilor dezbinate, dezleagă cununii, aduce persoana iubită înapoi, dezleagă farmece, blesteme, îndepartează Magia Neagră şi oferă protecţie, interpretează visele fără de înţeles, face descântece de frică, de noroc, talismanul dragostei, talismanul norocului şi al succesului.

Tămăduitoarea Cristina Maria este renumită pentru cazurile rezolvate cu succes, deschide cărţile de tarot chiar şi prin telefon, dezlegându-vă misterul destinului dumneavoastră, oricât de departe vă aflaţi.

Contact:

0762.553.165

tamaduitoarea Cristina Maria

copyright tamaduitoarea Cristina Maria

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 21 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS