Soţia s-a încurcat cu vărul meu

Este perfect adevărat, din păcate. Da, soţia s-a încurcat cu vărul meu în urmă cu numai 6 luni şi am aflat absolut întâmplător, de la un prieten bun c

Sunt distrusă total din cauza soţului meu alcoolic și afemeiat
Mulțumiri noi din Italia și Grecia pentru regina magiei negre vrăjitoarea Morgana
Mulțumiri din Italia și Covasna pentru vrăjitoarea Morgana

Este perfect adevărat, din păcate. Da, soţia s-a încurcat cu vărul meu în urmă cu numai 6 luni şi am aflat absolut întâmplător, de la un prieten bun care nu mai suporta trădarea ei.

Vă declar că a fost un mare şoc pentru mine, enorm! Suntem căsătoriţi de 10 ani mult timp şi împărtăşeam aceleşi idealuri, mă simţeam extrem de atras de soţia mea şi iubeam amândoi să petrecem concediile împreună, să mergem la filme şi la diferite evenimente culturale.

Ea, în special, făcuse o pasiune pentru petreceri şi baruri, mai nou, recunosc. Era sde nerecunoscut în ultimele luni. Ah, iată cum ea a distrus o relație frumoasă, doar ca să-şi facă de cap cu vărul meu, un mare afemeiat care ne-a distrus căsnicia. Sunt în stare de șoc, traumatizat la limită.

În capul meu se amestecă amintirile şi durerea, sunt bulversat total. Mai simt atât de multe lucruri pentru ea… Mă simt umilit, trădat și murdar. Oare i-a făcut cineva magie neagră ca să ne despartă atât de brutal? Este cu adevărat soarta mea? Doream să ştiu şi să o recuceresc, să rămânem împreună.

L-am contactat pe prezicătorul Gergely Eduard Rogere şi după două şedinţe magice, care m-au uimit deoarece mi-a spus lucruri numai de noi ştiute, a reuşit să o facă să revină la mine.

Transmit mii de mulţumiri acestui prezicător de succes din România care este fenomenal prin predicţiile şi realizările lui. Îl recomand cu căldură oamenilor cu probleme din Italia, Spania şi de pretitindeni.

                                                                                       Gianluca, Udinese, Italia

 

copyright Gergely Eduard Rogere

 Contact:

 0741.430.118  

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS