Prezicătoarea Rodika

Câteva detalii despre domeniul meu... Mă numesc prezicătoarea Rodika, sunt sora pământeană a Lunii, am fost născută sub pecetea harului divin. Am fost

Asasinarea lui Armand Robin
Mulțumiri pentru tămăduitoarea Adelina din Spania și Italia
Tămăduitoarea Adelina

Câteva detalii despre domeniul meu… Mă numesc prezicătoarea Rodika, sunt sora pământeană a Lunii, am fost născută sub pecetea harului divin. Am fost aleasă și trimisă de Dumnezeu pentru a face bine pe pământ.

Prezicătoarea Rodika

copyright Rodika

Ritualurile și descântecele le moștenesc de la bunica mea iar harul și puterile mi-au fost dăruite de divinitate prin binecuvântarea de a pătrunde și lucra cu puterile Magiei Albe și știința despărțirii binelui de rău. La vârsta de 7 ani am avut primele clarviziuni, iar în jurul vârstei de 12 ani am dezlegat primele farmece și blesteme.

Leg răul și îl arunc pe haos, dezleg binele, semănându-l în trup și suflet. Bolile omului sunt multe, precum păcatele, îmbolnăvind trupul și sufletul, permițând a se prinde farmecele și blestemele. De aceea lucrez cu puterea potrivnică binelui.

Am ajutat în vindecarea unei boli incurabile, boli de piele, de nervi, depresii, am adus fertilitate și virilitate acolo unde n-au fost niciodată sau s-au pierdut, am deschis sporul în casă și în afaceri, am dezlegat cununii, am readus dragostea în sufletul împietrit, am scăpat multe persoane de influența nefastă a viciilor.

Prezentându-vă datele personale, numele, zodia, vârsta și aspectul fizic, vi se va face o caracteristică generală prin intermediul cărților de Tarot sau Tarot țigănesc sau prin citit în palmă, cafea și în stele, vă voi dezvălui ceea ce vă rezervă astrele, destinul și influențele faste sau nefaste asupra prezentului, trecutului și viitorului.

Contact:

0757.544.868

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS