Mulţumiri din Europa pentru tămăduitoarea şi clarvăzătoarea Izabela din Bucureşti

Bună ziua! Încep prin a-i mulţumi doamnei tămăduitoare Izabela pentru tot binele pe care mi l-a adus în viaţa mea. În anul 2020 am apelat la dânsa din

Vrăjitoarea Elena Minodora a fost îngerul meu care m-a protejat
Mulţumiri din Italia și America pentru tămăduitoarea Loredana
Vampirul din Sacramento

Bună ziua! Încep prin a-i mulţumi doamnei tămăduitoare Izabela pentru tot binele pe care mi l-a adus în viaţa mea. În anul 2020 am apelat la dânsa din cauza unor probleme de sănătate. Menţionez că până atunci nu am avut nicidată probleme de natură medicală. În acel an, am început să mă simt rău: stări de ameţeală, eram din ce în ce mai slăbită, fără poftă de mâncare sau de viaţă.

Analizele nu arătau nicio eroare însă mă simţeam destul de rău pentru a sta fără griji. Din auzite, am zis să încerc şi un astfel de tratament. Am mers cu sufletul strâns la doamna Izabela. M-a şocat calmul dânsei şi liniştea pe care mi-o aşternea în suflet atunci când îmi vorbea. De cum mi-a citit în cărţile de tarot, aceasta mi-a spus că farmecele pe care mi le-a făcut cineva sunt foarte puternice şi că în curând mă vor doborî.

Într-adevăr, a durat câteva zile ca eu să mă vindec! Însă trebuie să recunosc că starea mea devenea din ce în ce mai bună până în momentul în care tot ceea ce mă făcea să mă simt rău, a dispărut.

Îi voi fi veşnic recunoscătoare doamnei Izabela şi nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie un astfel de om. O recomand cu cea mai mare  încredere!

                                                                                              Marlis, Koln, Germania

 Pe scurt, îi mulţumesc doamnei tămăduitoare Izabela pentru ambiţia şi devotamentul dânsei în munca magică pe care a trebuit să o ducă pentru ca eu să renuţ la alcool. O femeie minunată care pune suflet în a ajuta oamenii ajunşi într-o stare critică. Apelaţi cu maximă încredere la ea şi nu aveţi de ce regreta!

                                                                                              Romeo, Brindisi, Italia

Lucrarea pe care a trebuit să mi-o facă doamna tămăduitoare Izabela a fost una dificilă, asta din cauza farmecelor puternice pe care mi le făcuse fostul meu iubit. În momentul în care a aflat că mă voi căsători cu alt bărbat, parcă a înnebunit, mi-a făcut farmece dintre cele mai puternice, făcându-mă neputincioasă asupra propiului meu corp.

Simţind că ceva este necurat, am luat legătura cu doamna tămăduitoare Izabela deoarece am aflat că este una dintre cele mai mari tămăduitoare. În momentul în care a simţit ce aveam asupra mea, dânsa s-a rugat foarte mult şi a vegheat asupra mea, pot spune, pentru a înlătura orice urmă de rău.

M-a vindecat şi acum susţin că sunt un om poate mai bine decât înainte de farmece. Îi mulţumesc şi îi sunt recunoscătoare. Dar nu îi pot mulţumi decât îndrumând alte persoane aflate în situaţia mea ca să meargă la dânsa. Vă va ajuta şi nu veţi regreta.

                                                                                       Hermina, Valadoid, Spania

Nu vreau decât să-i mulţumesc doamnei tămăduitoare Izabela pentru ajutorul pe care mi l-a oferit într-un moment delicat. M-a scăpat de depresie şi de gânduri pe care nici nu mi-am imaginat că le voi avea vreodată. Îi mulţumesc şi o recomand cu căldură!

                                                                                          Sorana, Liverpool, Anglia

Patima băuturii mi-a distrus jumătate din viaţă. În final am apelat la doamna tămăduitoare Izabela din teama de a-mi pierde familia, deja distrusă din cauza mea. Mulţumesc din suflet doamnă tămăduitoare Izabela pentru că mi-aţi redat familia şi mi-aţi vindecat în primul rând sufletul!

                                                                                            Jean Claude, Nice, Franţa

  

Contact:

0744.183.306

vrăjitoarea Izabela 555b

copyright vrăjitoarea Izabela

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS