Cum să mai am încredere în el după asta?

Am avut motive să creadă intuiția mea feminină nu mă înşală după ce s-a întâmplat. Păi cum să mai am încredere în el după asta? Am primit un e-mail mi

Vrăjitoarea Melania, deţinătoarea Globului Fermecat din Aur vă ajută
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Călin Georgeta din Germania și Italia
Mulţumiri din Africa de Sud și America pentru celebra vrăjitoare Călin Georgeta

Am avut motive să creadă intuiția mea feminină nu mă înşală după ce s-a întâmplat. Păi cum să mai am încredere în el după asta? Am primit un e-mail misterios, cu capturi de ecran pe care arăta mesaje de pe iPhone-ul lui şi un filmuleţ sexy cu o tipă care-l provoca pe iubitul meu. Credeam că văd stele verzi, vă daţi seama!
Mesajele pe care el i le adresa era cam porcoase, provocatoare, la limita decenţei şi excitante pentru o femeie, recunosc. Am rămas mască! Le-am citit pentru că erau create de aşa zisul iubitul meu. Pe tipă a contact-o pe Facebook!
Acum, l-am lăsat în plata Domnului dar simt că încă îl iubesc. I-a făcut oare vrăji tipa asta sau eu am farmece pe cununii? Am nevoie de sfaturi şi de lămuriri. Mulţumesc anticipat.

Clarissa, Los Angeles, SUA

copyright: clarvazatoarea Vanessa

copyright: clarvazatoarea Vanessa

Tipa care l-a vrăjit a făcut-o şi la propriu şi la figurat. Da, i-a făcut farmece însă tu nu ai. Dacă vrei să fii cu el, trebuie să încep o lucrare dar am nevoie de mai multe detalii din partea ta şi de un obiect de-al lui. Te rog să mă suni.

Vrăjitoarea Vanessa

Contact medium Vanessa:

Contact: 0740.976.115, 0720.560.568

Mail: lidervanesa@yahoo.com
Vizitaţi şi siteul meu: www.vrajitoareavanessa.ro
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 148 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS