Cred că m-am îndrăgostit nebunește de un bărbat căsătorit

Permiteți-mi să vă împărtășesc gândurile mele și tot ceea ce mă deranjează acum la el. Cred că m-am îndrăgostit nebunește de un bărbat căsătorit. La î

Mulţumiri faimoasei vrăjitoare Morgana de magie neagră
Un indian s-a căsătorit cu o cățea pentru a încerca să scape de un blestem
Mulţumiri din Italia și Croația pentru vrăjitoarea Venus

Permiteți-mi să vă împărtășesc gândurile mele și tot ceea ce mă deranjează acum la el. Cred că m-am îndrăgostit nebunește de un bărbat căsătorit. La început, părea prietenos și i-am cedat repede. Modul său de a explica și mai ales faptul că era o persoană formidabilă și plină de respect și nu mă putea lăsa indiferentă.
Totul era normal pentru mine, dar zi de zi, totul s-a schimbat și relaţia a început să ia alte forme. Prezenta tot mai mult interes pentru persoana mea, încât m-am întrebat tot timpul de ce mă curta cu asiduitate? Am simțit că era de tipul spiritului meu.
Nu sunt insensibilă. Eram cât se poate de receptivă la comportamentul său plin de sensibilitate și la umanismul cu care mă trata. Am simțit că există o mare înțelegere între noi. Pe scurt, așa cum se spune, eram pe aceeași lungime de undă.
Am avut unele dificultăți la începutul anului și când i-am cerut ajutorul nu m-a lăsat baltă. De fapt, de fiecare dată când am avut o cerere specială a răspuns la e-mailurile mele și m-a ajutat cu bani şi sfaturi atât cât aveam nevoie, fără probleme.
Gesturile lui erau descifrate ușor pentru mine și am înțeles că există ceva care vibrează în el, am priceput clar că mă iubea necondiţionat. Privirea lui tandră, zâmbetul unic, modul său de a fi cu mine, nu se pot uita. Are o personalitate fermă, strictă și este puternic, dar de la un timp, recunosc, se comportă diferit, a devenit o altă persoană, plină de mister. Aş spune că mă evită, de parcă s-ar teme de ceva.
Mă simt mult atașată față de această persoană minunată, dar acum nu știu ce să facă, căci simt că o să-l pierd şi nu ştiu de ce. Oare are farmece făcute? Cineva vrea să-l ţină departe de mine?
Există o diferență de 10 ani între noi și el este căsătorit însă fără copii. Mă gândească la cei mai rău… Oare am șansa de a continua viața cu el sau sunt pierdută? Am nevoie de opiniile dumneavoastră și de un sfat sincer.

Luana, Cleveland, SUA

 

copyright Gergely Eduard Rogere

copyright Gergely Eduard Rogere

Acest om vă iubeşte foarte mult. Se comportă ciudat în ultima vreme deoarece are mari certuri în cuplu. Soţia lui a aflat despre relaţia voastră amoroasă şi nu vă ascund că i-a făcut farmece pentru a vă despărţi definitiv. El încearcă să vă protejeze prin evitarea de a vă vedea, ca să nu creeze tensiuni şi mai mari cu soţia lui, care vă urmăreşte pas cu pas.
Vom rezolva însă acest caz numai dacă doriţi să rămâneţi împreună. Sunaţi-mă pentru detalii.

Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere

Contact:

0741.430.118

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS