Clarvăzătoarea Elisabeta – preferata maestrului Ion Ţugui

Ion Ţugui a fost un neobosit promotor al paranormalului şi al fenomenelor inexplicabile, îndrăgostit de necunoscut şi de mister. Cărţile lăsate de el

Navă-mamă uriaşă filmată deasupra unui sat din Franţa
Adevăratul satanism
Structuri verticale misterioase imense şi OZN-uri în deşertul nigerian

Ion Ţugui a fost un neobosit promotor al paranormalului şi al fenomenelor inexplicabile, îndrăgostit de necunoscut şi de mister. Cărţile lăsate de el stau mărturie, însă şi interviurile speciale pe care le-a realizat cu diferiţi oameni care posedă calităţi ieşite din comun. El a susţinut la postul de televiziune Tele7abc  o emisiune în care prezenta aceste persoane cu capacităţi remarcabile. Printre preferatele lui se număra Mama Spania, sau clarvăzătoarea Elisabeta Gheorghe.

 

Elisabeta redactia

redactia

Celebra clarvăzătoare Elisabeta din revista Fenomenelor Paranormale a fost testată constant de specialiștii din cadrul redacției. Printre ei se numără Auroara Inoan, scriitoare de renume care a publicat, între altele Carte științelor oculte și regretatul Ion Țugui, care a scris o pleiadă de cărți de ocultism, printre care Șapte ani apocaliptici, cu mare atracție la public.

Acești specialiși au realizat repede valoare doamnei Elisabeta și au ținut-o sub observație, deoarece erau interesați la maxim de capacitățile ei paranormale.

Ion Tugui

Ion Ţugui, sursa Wikipedia

Într-o emisiunea a cărei înregistrare video am avut ocazia să o vedem pe youtube, specialistul în paranormal Ion Ţugui declară că a făcut teste în lumea vrăjitoarelor, în scopul de a edita un dicţionar enciclopedic al magiei.

Subiectul emisiunii era tocmai acesta: testele pe care el le-a făcut cu Mama Spania!

Elisabeta-Ploiesti

copyright Elisabeta-Ploiesti

Clarvăzătoarea Elisabeta dezvăluie în acest document video de unde îi vine numele de Mama Spania, secretele vizionărilor sale, explicate de domnul Ţugui prin faptul că dânsa ştie să folosească câmpurile energetice şi are o inducţie telepatică extraordinară, toate verificabile însă din punct de vedere ştiinţific.

Fenomenul de parapsihologie, din care face parte şi doamna Elisabeta, a fost studiat ani la rând de Ion Ţugui, atras de secretele pe care acesta le conţine. Ceea ce l-a interesat pe el a fost dacă vrăjitoarele şi clarvăzătoarele chiar pot să facă ceea ce spun că pot să facă.

În privinţa Mamei Spania, verdictul său a fost clar: da, poate! Este printre puţinele care au trecut testele lui! Mama Spania intră în transă, declară el, apoi spune adevărul cu multă uşurinţă, colosal, uimitor.

Această emisiune înregistrată, un adevărat document  şi o mărturie despre o clarvăzătoare cu reale talente, o vizionară cu care suntem contemporani.

Contact:

0753.376.221

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS