Cireșica, un nume unic și celebru în ocultismul tradițional românesc

Autentica clarvăzătoare și expertă  în magia albă din România, nepoata faimoasei "mama Omida" și fostă ghicitoare a familiei Ceaușestilor, autoare de

Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica din Europa și Brazilia
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Rodica Gheorghe din America și Rusia
Celebra vrăjitoare Rodica Gheorghe, singura fiică a Mamei Omida

Autentica clarvăzătoare și expertă  în magia albă din România, nepoata faimoasei “mama Omida” și fostă ghicitoare a familiei Ceaușestilor, autoare de cărţi și fondatoarea primei reviste de ocultism din România, intitulată Magia vrăjitoarelor, vă invită să o contactați pentru a beneficia de experiența și harul ei cu adevărat extraordinare!

Ghiceşte prin telefon (zodia vieții, cărți de tarot ungurești și sârbești), reconstruirea trecutului și prezicerea viitorului, ajutor spiritual prin intermediul harului, plantelor și puterilor ei, găsiri de persoane sau obiecte pierdute, orice doriți să aflați despre o altă persoană, vindecări “miraculoase” în cazul “inexplicabile” sau “imposibile”: epilepsia, impotență, alcoolism și alte boli rare sau greu de diagnosticat, dezintoxicații cu mercu (scoate “argintul viu”), redresarea situațiilor financiare: ghinion prelungit, pierderi repetate, faliment, aducerea sporului de bani și câştigarea prosperitații etc., redresarea situațiilor familiare : reunirea celor desparțiți, reîntoarcerea persoanei iubite, armonie în căsnicie etc., dezlegarea cununiilor, farmecelor, blestemelor, îndeplinirea dorințelor constructive: reușita la examene, realizări profesionale, câștigarea cazurilor legale, întânlirea persoanei visate etc.

Cireșica are mii de clienți din România și din întreaga lume , fiind vestită pentru onestitatea răspunsurilor sale! Contactați-o pe Cireșica la 0744.163.635 pentru  o evaluare justă a situaţiilor dvs. Toate consultațiile sunt absolut confidențiale și la preţuri ultra rezonabile!

Contact:

0744.163.635

 Adresa: orașul Buftea, strada Pădurii nr. 3 (transport Maxi-Taxi 508 de la Piața Chibrit până la ” Liceul Tehnologic D. Dumitrescu”, fostul Energetic).

Copyright vrajitoarea Cireșica

Copyright vrajitoarea Cireșica

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS