Vrăjitoarea Venus prevede că viitorul planetei noastre nu arată bine și că o vom părăsi

Lumea se pregătește să intre în altă fază și nimic nu va mai fi după cum o știm azi, din păcate. Orientul se mișcă, freamătă iar Islamul va căpăta o f

Picioarele legate ale fetiţelor din China
Un craniu de 40.000 de ani perforat de un glonte
Magia Gong Tau

Lumea se pregătește să intre în altă fază și nimic nu va mai fi după cum o știm azi, din păcate. Orientul se mișcă, freamătă iar Islamul va căpăta o furie oarbă de răzbunare împotriva lumii întregi.

Se va naște o mare coaliție mondială care i se va opune, care va include însă și Japonia. Rusia și China nu vor agrea această mare coaliție militară care vrea să salveze lumea!

Roboții se vor dezvolta uimitor și tindem să devenim tot mai mult sclavii lor, în timp ce omul caută noi energii alternative la cele clasice. Cursa înarmării va fi acerbă, în special cea nucleară, însă nu va izbucni niciun război de acest fel în 2020!

vrajitoarea Venus interviu 3

Copyright Segra Media

vrajitoarea Venus interviu 2

Copyright Segra Media

Lumea va cunoaște o nouă criză socială și financiară și se va vărsa mult sânge nevinovat pretutindeni din cauza intereselor politice. Poluarea va duce la noi catastrofe climatice, imprevizibile…

Donald Trump va obține al doilea mandat ca președinte în timp ce puterea lui Vladimir Putin se va clătina serios, din cauza populației nemulțumite din țara sa de greutățile vieții din ce în ce mai mari.

Pentru oamenii de știință, principala preocupare va fi să afle dacă suntem sau nu singuri în Univers și va începe o luptă teribilă pentru colonizarea spațiului. În jurul anului 4.500, omenirea va trăi pe altă planetă din sistemul nostru galactic!

                                                                                                           Vrăjitoarea Venus

Telefoane: 0744.218.933, 0764.106.694

vrajitoarea Venus interviu 1

Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS