Vrăjitoarea Morgana m-a scăpat de rivală

Sunt o fată simplă, drăguţă însă foarte nefericită în dragoste. M-am îndrăgostit de cine nu trebuia şi acum, nu mai ştiu ce să fac. Chiar pot să vă de

A primit 30 de ani de carceră pentru că şi-a ucis fiul
Mă bate şi nu-l mai suport
M-a părăsit dar totuşi nu pot să-l iert sub nicio formă

Sunt o fată simplă, drăguţă însă foarte nefericită în dragoste. M-am îndrăgostit de cine nu trebuia şi acum, nu mai ştiu ce să fac. Chiar pot să vă declar că sunt cam disperată. Sau, mă rog, am fost. Dar mai bine să vă povestesc.
Am întâlnit un bărbat şi am făcut totul pentru ca să fiu îndrăgostită de el. După 7 luni am devenit iubita sa. Numai că el, fie a văzut în mine o simplă aventură, fie o târfă încât pot să vă spun că s-a purtat foarte urât cu mine, josnic. Şi nu l-am înţeles.
Câteva zile, a fost minunat. Totul. Apoi, lucrurile s-au împuţit şi el a început să fie rău, de nerecunoscut. Ce l-a schimbat atât de mult şi aşa de repede? O femeie? O rivală? Parcă m-ar fi urât! Nu-l mai înţelegeam.
După ce m-a amăgit şi m-a făcut să visez că totul este posibil, că voi deveni curând soţia lui, acest bărbat pur şi simplu m-a lăsat baltă. Am plâns mult. Şi, pentru că doream să-l păstrez şi să ştiu ce se petrece cu adevărat cu el, am făcut orice am crezut de cuviinţă.

foto: copyright Segra Media

foto: copyright Segra Media

În cele din urmă, m-am dus la vrăjitoarea Morgana şi am rugat-o frumos să mă ajute în dragoste. De ce nu puteam să am şi eu noroc, aşa ca altele? Ce rău îi făcusem? Cu ce eram mai prejos ca altele? Cu ce? Îl iubeam enorm şi nu concepeam sub nicio formă să-l pierd.
Din fericire, vrăjitoarea Morgana, o vrăjitoare bună şi cu mult har, m-a înţeles şi a dorit cu adevărat să mă ajute. Şi-a dat imediat seama că aveam farmece făcute şi cu talentul său recunoscut, pentru care nu am decât cuvinte de mulţumire, m-a ajutat după cum mi-a promis.
Mi-a dezlegat cu abilitate farmecele puternice şi acum pot să vă jur că sunt o femeie liniştită şi fericită. Din cauza lui, am suferit (a trecut însă). Era să-mi pierd şi serviciul pentru acest om… Ce noroc am avut totuşi că am apelat la vrăjitoarea Morgana!
N-am să pot să uit niciodată faptul că m-a ajutat exact atunci când am avut cea mai mare nevoie. Iubirea cere sacrificii. Prietenul meu a fost încurcat cu şefa lui şi până la urmă, a revenit. Dar a trebuit pentru asta să-şi schimbe serviciul (ceea ce mi-a spus şi Morgana). Nu ştiu dacă el mă merită, însă mă bucur că am ceea ce mi-am dorit.

 

O găsiţi la telefonul : 0760.149917. Sau vizitaţi şi pagina sa de pe siteul www.vrajitoarero.com, cum am făcut şi eu când am găsit-o.

Giulia, Madrid, Spania

Vizitați și siteul meu www.vrajitoare-romania.eu

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS