Vrăjitoarea Melisa a făcut ritualuri cu vracii indieni din Florida

Vrăjitoarea Melisa a ignorat cu desăvârşire pericolul reprezentat de uraganul Irma şi a vizitat, în Florida, o suită de rezervaţii ale indienilor, und

A fugit cu cea mai bună prietenă a mea!
Mă înşală deja cu fosta lui iubită
M-a scăpat de rivală şi l-a readus la mine

Vrăjitoarea Melisa a ignorat cu desăvârşire pericolul reprezentat de uraganul Irma şi a vizitat, în Florida, o suită de rezervaţii ale indienilor, unde s-a întâlnit cu şefii acestora şi cu vracii, alături de care a efectuat ritualuri extrem de apreciate de asistanţă.

Doamna Melisa a vizitat astfel The Big Cypress Indian Reservation, rezervaţia tribului Seminola situată în comitatul Hendry, în sudul Floridei.

 

copyright Melisa

 

Brighton Seminole Indian Reservation a fost un alt obiectiv de interes turistic şi de magie, care se găseşte în comitatul Glades. A mai vizitat şi The Miccosukee Indian Reservation, foarte interesantă, situată în sudul peninsulei Florida.

 

copyright Melisa

 

The Tampa Reservation a reprezentat ultimul obiectiv important al acestui periplu extrem de interesant şi fascinant, locul unde a desfăşurat cele mai frumoase ritualuri de magie şi şamanism alături de vracii locali din Florida.

 

copyright Melisa

 

Vrăjitoarea Melisa a reprezentat cu succes arta magiei, milenară pe teritoriul ţării noastre şi americanii au aflat cu plăcere secretele ei. Au văzut pe viu cum se rezolvă cazuri complicate ale clienţilor ad-hoc, veniţi să asiste la ritualuri şi au rămas foarte impresionaţi de talentul vrăjitoarei Melisa.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS