Vrăjitoarea Luciana

Mă numesc vrăjitoarea Luciana. Binecuvântarea de a face bine pe acest pământ o am de la Bunul Dumnezeu încă de la naștere, iar puterile și descântecel

Soţul meu a fugit de un an cu o dansatoare poloneză
Mulţumiri foarte noi din republica Moldova și Cehia pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulţumiri noi din America și din Europa pentru vrăjitoarea Valentina

Mă numesc vrăjitoarea Luciana. Binecuvântarea de a face bine pe acest pământ o am de la Bunul Dumnezeu încă de la naștere, iar puterile și descântecele le-am moștenit de la străbunica mea cunoscută cu această aură din generație în generație, unică și inegalabilă, știută de tot ce înseamna mistere și paranormal !

Prima viziune am avut-o la 6 ani. Atunci m-am speriat dar ușor, ușor am început să ajut diferite persoane. Singura mea mulțumire este să văd oamenii împliniți,să îi scap de cele mai grele obstacole din viață, probleme, să le alung blestemele și să-i ajut să ducă o viață bună pe pământ!

Harul meu a fost descoperit de către străbunica mea când la vârsta de 7 ani am descântat pentru prima dată împreună cu ea în dezlegarea unor blesteme în miez de noapte pe un lăcaș sfânt la o apă curgătoare sorocind un ritual puternic !

vrajitoarea Luciana

copyright vrajitoarea Luciana

De atunci, am primit puteri magice de către tămăduitori că pot dezlega binele de rău. Destul de multe, deoarece de-a lungul timpului am reușit să rezolv multe cazurii complexe.

Necesita mult efort rezolvarea unui asemenea caz?

Firește, consum foarte multă energie, dar nu mă plâng. Sunt mulțumită atunci când văd că truda mea dă rezultate pozitive.

Ce puteți face folosind tarotul?

Să readuc persoana iubită înapoi, de pildă. Este ceea ce mi se cere mai des. Sau clientul vrea să știe mai multe despre partenerul său.

Am înțeles din surse sigure că la dumnevoastră apelează mari personalități din întreaga lume, ne puteți da câteva nume?

Din păcate, nu vă pot da aceste detalii, sunt adepta păstrării secretului meu profesional, dar ți aceste persoane m-au rugat să păstrez limitele discreției. Tot ce vă pot spune este că într-adevăr am ajutat mulți cunoscuți!

Farmecele sunt cu adevărat periculoase?

Da, ele pot destabiliza extrem de uțor și să-ți creeze probleme grave de cele mai multe ori. Dar eu sunt aici ca să vă pot ajuta de a scapa de ele și de a nu reprezenta un obstacol major în calea fericirii dvs.

În exclusivitate pentru toate persoanele cu probleme și necazuri, vine în ajutorul dumneavoastră unica, singura tămăduitoare, prezicătoare cu har și puteri moștenite încă de la vârsta de 9 ani. Vrăjitoarea Lucia cu harul și puterile ei miraculoase rezolvă orice fel de caz la prima ședință.

Deschide cartea sfântă gratuit în numele Domnului, vă prezice trecutul, prezentul cât și viitorul cu un singur apel. La aceasta minune dumnezeiască veți găsi rezolvarea, fericirea, împreunarea. Nu contează la ce distanță sunteți, numai cu datele personale veți avea răspuns la toate întrebările.

Vrăjitoarea Luciana lucrează numai cu lucrul sfânt, are leacuri, talismane vechi de sute de ani. Doamna Luciana lucrează împreună cu 2 preoți, rezolvă cazuri pe care medicii nu le pot rezolva, rezolvă ce preoții nu pot dezlega. Vrăjitoarea Luciana rezolvă cazuri de cununii legate, făcut de urât, argintul viu, alcoolism, impotență, aduce persoana iubită la prima ședință și de la orice distanță, blesteme pe casă, pe soartă, stres, durerile de cap și picioare inexplicabile, dependența de droguri, jocuri de noroc, sporul casei, al firmelor și multe alte cazuri.

Contact:

0721.959.247

vrajitoarea Luciana 12

copyright vrajitoarea Luciana

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS