Vrăjitoarea Elena Minodora a fost intervievată și de tv Moscova după CNN

Vrăjitoarea Elena Minodora, o prezență de marcă în peisajul autohton de magie, sora vrăjitoarei Brățara, recunoscută pentru realizările ei de succes

Mulţumiri din Los Angeles și Londra pentru vrăjitoarea Venus
Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim
Mulţumiri din Spania și Kenya adresate recent vrăjitoarei Venus

Vrăjitoarea Elena Minodora, o prezență de marcă în peisajul autohton de magie, sora vrăjitoarei Brățara, recunoscută pentru realizările ei de succes cu mii de cazuri rezolvate, dar și pentru că a creat o adevărată școală de magie, s-a dezlănțuit în adevăratul sens bun al cuvântului și le-a demonstrat jurnaliștilor ruși la ce nivel înalt a ajuns magia în România.

vrajitoarea Elena Minodora ritual
Copyright Segra Media

Doamna Elena Minodora a acordat un interviu destul de amplu, apoi a făcut ritualuri de vrăjitorie chiar în curtea părintească, un loc magic deoarece are o mare tradiție și semnificație în rândul vrăjitoarelor din București, cel puțin.

vrajitoarea Elena Minodora interviu
Copyright Segra Media

Seara, vrăjitoarele prezente, peste 20, au ținut să-și arate măiestria în arta ritualului de magie și au făcut unul de dragoste și împreunare pentru un client din străinătate.

tamaduitoarea Danusia Florica, vrajitoarea Elena Minodora si jurnalistii rusi
Copyright Segra Media
vrajitoare in ritual
Copyright Segra Media

Atmosfera a fost permanent magică și intensă, plină de incantații și elemente vrăjitorești, îndelung gustate de către ruși, fascinați de ceea ce vedeau. Au promis să revină, dar pentru o perioadă mai îndelungată, deoarece programul nostru jurnalistic cu ei prevede multe surprize plăcute. Doamna Elena Minodora a făcut multe eforturi pentru a reprezenta cu cinste magia tradițională de la noi și cu siguranță a reușit pe deplin.

                                                                                                       Marian Deaconu

Contact Elena Minodora:

 0745.826.897

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS