Vrăjitoarea Consuela

Vrăjitoarea Consuela a venit de curând din Israel și Statele Unite ale Americii, unde a efectuat un turneu lung de magie și inițiere în ocultismul ava

Mulţumiri din America și Rusia pentru vrăjitoarea Lorena
Mulţumiri din America și Suedia adresate vrăjitoarei Sofia
Mulţumiri pentru vrăjitoarea Florica din întreaga lume

Vrăjitoarea Consuela a venit de curând din Israel și Statele Unite ale Americii, unde a efectuat un turneu lung de magie și inițiere în ocultismul avansat. Are un har deosebit în vrăjitorie și a este apreciată și recomandată de marii vraci din America de Nord și din Europa.

 

vrajitoarea Consuela 1

copyright Consuela

De mică copilă, de la vârsta de 7 ani, a avut această înclinaţie față de vrăjitorie  moștenită de la bunica ei, care i-a călăuzit pașii și i-a arătat harta şi tainele vrăjitoriei şi ale magiei, pentru că a văzut clar ce mare talent se afla în ea.

Dacă cineva dintre voi simţiţi că aveţi palpitaţii la inimă, dacă sunteţi neliniştiţi, nu vă găsiţi locul şi liniştea sufletească şi perechea potrivită, dacă cineva v-a furat iubirea, iubirea se poate întoarce indiferent de situaţii şi conjunctură. Aceasta se poate face cunoscând bine tainele vrăjitoriei şi ale magiei negre, care nu dau greşi niciodată în lume.

Vrăjitoarea Consuela a rezolvat cu succes cazuri complicate ale vedetelor de la Hollywood și ale oamenilor de afaceri din Țara Sfântă, însă și ale unor oameni simpli din alte țări și din România care au vrut să apeleze la harul ei vrăjitoresc recunoscut în întreaga lume.

Dacă simţi cumva că energia negativă vă pătrunde şi credeţi că este ceva negativ în viaţa dumnavoastră sau vă confruntaţi cu lucruri neclare, sau nu este o cauză genetică care pote să dispară brusc din viaţa dumnavoastră, a parteneri sau partenerului de viaţă cu care formaţi un cuplu şi simţi că viaţa se prăbuşeşte,  totul poate să revină la loc, exact cum a fost la început, numai cu ajutorul meu.

Dacă simţi că partenerul de viaţă nu mai este cel care a fost sau v-aţi despărţit brusc, se poate întoarce fără niciun obstacol. Sunt o mare specialistă în împăcarea familiilor destrămate, cunosc foarte bine tainele iubirii. O împăcare a cuplului și a familiei se poate face foarte uşor cu mare siguranţă şi precizie. Sunt specialistă în astfel de împăcări amoroase și sigure! Scoate argintul viu și dezleagă farmece, alungă vrăjile și blestemele pe soartă.

Dacă crezi că ai farmece sau blesteme, ori eşti urmărită de ghinion şi ţi-a fugit norocul din viaţă, sună şi te vei convige de capacităţile mele, de ceea ce sunt în stare să realizeze cu harul meu cu o remarcabilă precizie. Vă prezic trecutul, prezentul şi viitorul cu mare acuratețe.

vrajitoarea Consuela 2

copyright Consuela

Contact: 0768.808.183

Sunați-mă și pe WhatsApp!

Vizitați-mă pe Facebook la: https://www.facebook.com/vrajitoarea.consuela

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 7 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS