Vrăjitoarea Brățara, cea mai căutată din România, a dat interviu pentru TVC din Moscova

Vrăjitoarea Brățara, cea mai căutată decătre televiziunile din toată lumea, printre care CNN și BBC, a oferit în urmă cu două zile un amplu interviu e

Viața mea s-a rezolvat după ritualurile de magie făcute de vrăjitoarea Venus
Mulţumiri din Italia și Rusia pentru faimoasa vrăjitoare Elena Minodora
Mulţumiri extrem de noi pentru vrăjitoarea Elena Minodora din Italia

Vrăjitoarea Brățara, cea mai căutată decătre televiziunile din toată lumea, printre care CNN și BBC, a oferit în urmă cu două zile un amplu interviu echipei de jurnaliști de la TVC din Moscova, una dintre cele mai importante din Federația Rusă, care are o largă audiență deoarece transmite pe tot teritoriul acestei imense țări.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Rușii au fost interesați de cariere ei, despre experiența pe care o are în vrăjitorie, despre cum i-a ghicit, la un moment dat, Elenei Ceaușescu etc. Doamna Brățara a avut o vervă foarte mare și  plăcere de a povesti parcursul vieții sale și a oferit multe amănunte picante despre cazurile cu care s-a confruntat de multe ori.

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Împreună cu sora ei, Elena Minodora, au efectuat un ritual special, la care au participat și nepoatele sau nurorile ei: Ana, Monica, Cristina, Cassandra, Sunita etc.

Doamna Brățara reprezintă cu succes vrăjitoria tradițională și a vut multe informații de oferit jurnaliștilor ruși, avizi de a cunoaște secretele ei. A fost o zi plină, friguroasă și utilă tuturor celor prezenți. O experiență de neuitat pentru cei care sunt atrași de ocultismul de la noi.

 

                                                                                                         Marian Deaconu

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS