Vrăjitoarea Brățara a făcut un ritual de sacrificiu de zi pentru televiziunea din Moscova

Programul siteului nostru, www.vrajitoarero.com, organizat împreună cu televiziunea din Moscova, a cuprins și interviu plus ritualuri cu vrăjitoarea

Iubitul meu mă iubeşte sau își bate joc de mine?
M-a părăsit și plânge sufletul în mine
Mulţumiri din Anglia adresate recent vrăjitoarei Cristina

Programul siteului nostru, www.vrajitoarero.com, organizat împreună cu televiziunea din Moscova, a cuprins și interviu plus ritualuri cu vrăjitoarea Brățara, preferata mass-mediei din străinătate.

vrajitoarea Bratara la ritual de zi
Copyright Segra Media București

Doamna Brățara, împreună cu tămăduitoarea Natalia și alte vrăjitoare din anturajul lor au efectuat un ritual de scarificu de zi. Mai precis, s-au făcut vrăji asupra unei inimi de vițel sacrificat pentru a se înlătura farmecele și vrăjile făcute prin magie neagră în scopul de a se despărți un cuplu.

Vrăjitoarea Brățara, recunoscută pentru harul vrăjitoresc prin care duce la bun sfârșit orice caz complicat, a rezolvat în mod pozitiv și această încercare spre beneficiul cuplului de îndrăgostiți din străinătate greu încercați de răutatea oamenilor.

vrajitoarea Bratara la ritual de zi 2
Copyright Segra Media București

Jurnaliștii ruși au văzut pentru prima oară un asemenea ritual de magie, pe care l-au considerat foarte interesant și care va fi cu mare priză la publicul din Federația Rusă, avid de senzații tari, speciale.

vrajitoarea Bratara la ritual de zi 1
Copyright Segra Media București

Totul s-a desfășurat impecabil la filmări, conform ritmului impus de vrăjitoarea Brățara, o mare expertă în vrăjitoaria autentică și recunoscută mondial.

                                                                                                         Marian Deaconu

Contact Brățara:

0764.588027,0727.289524, 0744.211524

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS