Vraja bolii sau vraja morții

Vraja bolii este foarte des utilizată în magia neagră deoarece este ușor de realizat. Aceasta se materializează la victimă printr-o durere severă pe

Mulțumiri din Andorra și Germania pentru vrăjitoarea Venus
Mulțumiri foarte noi primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din America și Târgu Jiu
Mulțumiri din Scoția și Țara Galilor pentru vrăjitoarea Venus

Vraja bolii este foarte des utilizată în magia neagră deoarece este ușor de realizat. Aceasta se materializează la victimă printr-o durere severă pe care medicaul nu o poate explica. Aceste dureri sunt adesea localizate în articulații și membre. Sunt de origine psihosomatică sau autoimună. Adică spiritul victimei provoacă aceste dureri.

Simptomele pot fi uneori sub formă de convulsii, care ar putea sugera că individul suferă de nebunie sau că este posedat de un demon. De fapt, nu este atât de departe de adevăr deoarece se comportă pur și simplu ca fiind sub influența unui blestem aruncat de o vrăjitoare.

Vrăjitoarea Morgana 88p
Copyright Segra Media

Durerea articulară poate duce chiar la paralizia unui membru. Există uneori cazuri în care utilizarea unuia dintre cele cinci simțuri este imposibilă. De obicei este vorbirea sau vederea. În cazuri extreme, boala poate să ducă la moartea persoanei.

                                                                                                Vrăjitoarea Morgana

Contact:

0760.149.917

vrăjitoarea Morgana 99
Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

COMMENTS