Viciul alcoolului ne distruge căsnica

Pe scurt, au trecut doi ani și jumătate când suntem împreună. Avem un copil, o fetiță superbă Totul merge minunat, cu excepția faptului că există înto

Vrăjitoarea Elena Minodora a fost îngerul meu care m-a protejat
O moarte misterioasă
Vampirul din Sacramento

Pe scurt, au trecut doi ani și jumătate când suntem împreună. Avem un copil, o fetiță superbă Totul merge minunat, cu excepția faptului că există întotdeauna ceva ce nu suport la el … când bea … Oricum se repetă!

Mă enervează pentru că bea extrem de mult și des cu prietenii lui … Mă lasă acasă cu fetița și își continuă viața de parcă nu am exista! Ajunge acasă miezul nopții complet beat, într-un hal de nedescris!

El se scuză pueril și-mi spunei că nu face nimic rău pentru că nu mă înșela ci doar bea cu prietenii lui … Dar Dumnezeule, a luat-o razna de-a binelea!  Mă face să devin isterică! L-am lovit de două ori … dar el nu s-a apărat. Se simțea probabil vinovat?

Mă înnebunește de-a binelea, nu alta. Bineînțeles că vina mea este că eu sunt complet nebună după soțul meu, îl iubesc enorm și nu vreau să-l las. Am îndurat multe din cauza alcoolismului.

Nu mai știu ce să fac … Mai presus de toate, să nu mai fie violent … să nu mai bea. Vreau să-i protejez! Vreau să avem o viață normală, să ne iubim, să fie bine. Îl puteți scăpa de acest viciu care ne distruge?

                                                                           Elizabeth, Los Angeles, America

 Da, pot să-l scap de viciul alcoolului, dar trebuie să-i fac un ritual de magie neagră și să consume băutura pe care i-o voi da eu. Am nevoie de fotografia lui și de unele date personale. Sună-mă!

                                                Marele vraci indian de magie neagră Kumar Guja

Marele vraci indian Kumar Guja1

copyright Marele vraci indian Kumar Guja

Contact: 0723.385.857

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS