Viața mea s-a rezolvat după ritualurile de magie făcute de vrăjitoarea Venus

Am hotărât de a pleca ded lângă el, de a-l lăsa pe bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult în lume şi cu care am trei fetițe. Am sperat că voi rămâne

Soțul meu vrea să divorțăm pentru una mai tânără decât mine
Mulțumiri recente din Austria și din țară pentru celebra vrăjitoare Morgana
Mulțumiri noi din Italia și Grecia pentru regina magiei negre vrăjitoarea Morgana

Am hotărât de a pleca ded lângă el, de a-l lăsa pe bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult în lume şi cu care am trei fetițe. Am sperat că voi rămâne cu el toată viaţa…dar m-am înșelat amarnic.

A consumat droguri în exces, este alcoolic şi a fost de nenumărate ori la terapii și degeaba, nu a scăpat de vicii. Rar am ocazia de a vorbi cu el ca un om normal, din păcate. De aceea, sufăr teribil și sunt tristă.

Mă vede o femeie slabă, cu care poate să facă absolut orice îi trece prin cap, tocmai pentru că-l iubesc ca o proastă. Şi-a bătut joc de mine, de familie şi se distruge singur. Uneori, îl văd pierdut pentru noi şi societate. Sunt total disperată. Dar sunt totodată determinată de a pune punct acestei poveşti complicate, care m-a nenorocit și mi-a făcut viața un nemaipomenit coșmar din care trebuie să ies.

Sufăr enorm. Plâng. Am ajuns cu adevărat la capătul răbdării. Simt că nu mai pot! Din aceste motive, am cerut ajutorul celebrei vrăjitoare Venus, mediatizată și cu interviuri la BBC și CNN. Speram ca dânsa să mă înţeleagă şi să mă ajute repede ca să iau decizia cu acest om neserios, dar pe care îl iubesc ca o nebună, de parcă aș fi dependentă de el.

Nu vreau să fiu patetică. Am aflat cu surprindere că o femeie i-a făcut vrăji puternice și farmece tocmai pentru a pune stăpânire pe el și a ne distruge definitiv.

De fapt, pe mine avea necaz şi dorea să mă distrugă, dușmanca mea. Aproape că ar fi reuşit dacă nu intervenea doamna vrăjitoare Venus, de pe www.vrajitoarero.com, cu talentul său real, de necontestat. Şi-i mulţumesc enorm, din toată inima. După câteva şedinţe de magie, lucrurile au început să revină la normal și el s-a cumințit ca prin farmec, este alt om, schimbat total.

                                                                                             Francisca, Napoli, Italia

vrajitoarea Venus interviu 2

Copyright Segra Media

 Telefoane: 0744.218.933, 0764.106.694

vrajitoarea Venus interviu 3

Copyright Segra Media

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS