Un indian s-a căsătorit cu o cățea pentru a încerca să scape de un blestem

Un țăran indian s-a căsătorit cu o cățea în speranța că astfel va putea să scape de ceea ce el credea că este un blestem după ce a ucis, în urmă cu 15

Cum să te răzbuni prin magie neagră ?
Arnold Paole, cazul vampirului din Serbia
Mulţumiri pentru celebra tămăduitoare Aurica din republica Moldova și Germania

Un țăran indian s-a căsătorit cu o cățea în speranța că astfel va putea să scape de ceea ce el credea că este un blestem după ce a ucis, în urmă cu 15 ani, doi câini, a scris presa locală.

foto Wikipedia

foto Wikipedia

Bărbatul în vârstă de 34 ani, identificat sub numele de P. Selvakumar, din statul meridional Tamil Nadu, este convins că este urmărit de blesteme și de farmece de când a ucis câini și după ce le-a ascuns cadavrele lângă un copac.
În acea perioadă, la câteva zile după fapta sa, el a manifestat dificultăți de vorbire și a fost incapabil de a merge. Medicii nu au găsit nicio explicație științifică, dar un astrolog l-a asigurat pe țăran că spiritele câinilor morți au revenit pentru a-l hărțui și i-au aruncat un farmec. Blestemul nu va scăpa decât dacă bărbatul se va căsători cu o cățea, i s-a spus.
Selvakumar a ales o cățea în vârstă de 4 ani, Selvi, care i-a fost prezentată de un prieten. Căsătoria hindusă a avut loc într-un sat din Tamil Nadu. Selvi a fost îmbrăcată cu un sari și împodobită cu flori. Femeile din satul districtului Sivagangawas au dus apoi cățeaua într-un templu unde un preot hindus a pronunțat căsătoria religioasă.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS