Un avion a lovit un OZN la Denver

Un pilot a avut, probabil, cea mai mare frică a vieții lui în seara zilei de 14-05-2012. În timp ce zbura deasupra orașului Denver, statul Colorado, a

Mesaje extraterestre detectate
OZN filmat în Denver, Colorado, SUA
Calamity Jane, eroina Vestului Sălbatic

Un pilot a avut, probabil, cea mai mare frică a vieții lui în seara zilei de 14-05-2012. În timp ce zbura deasupra orașului Denver, statul Colorado, a intrat în coliziune cu un obiect zburător neidentificat.

 

ozn-spectaculos-filmat-la-guadalajara-mexic

 

Pilot a fost, probabil, singurul martor la această observație ieșită din comun. În ciuda experienței sale în aer, nu a putut determina ce era. Mai ales că obiectul misterios nu a fost reperat de niciun radar! Când ascultați transmisiile radio ale acelui moment teribil, simţiţi sperietura pilotului, un pic luat prin surprindere. Este clar că ceva era în aer, care nu ar fi trebuit să fie acolo.

FAA (Federal Aviation Administration) a luat rapid dosarul în mână pentru a încerca să emită un răspuns rațional și credibil al acestui fenomen îngrijorător. Din păcate, agenția guvernamentală americană nu a putut oferi decât un răspuns ambigu și inconsistent la această întâlnire. Potrivit ei, ar fi putut fi vorba de o dronă de supraveghere, de un dispozitiv de la distanță, sau de o pasăre foarte mare.

COMMENTS