Travis Walton a fost răpit de extratereştri

În 1975, a avut loc o poveste de răpire de către extratereştri mai specială, care merită atenţia. La 5 noiembrie, Travis Walton, un pădurar tânăr, împ

OZN uriaş în iulie 2016 în Shanghai, China
Nicolas Flamel a descoperit Piatra Filozofală?
Knokke, Belgia (1640) – un caz straniu

În 1975, a avut loc o poveste de răpire de către extratereştri mai specială, care merită atenţia. La 5 noiembrie, Travis Walton, un pădurar tânăr, împreună cu soția lui, s-au dus la muncă în apropiere de Snowflake, Arizona, Statele Unite ale Americii.
Deodată, au văzut o lumină strălucitoare plutind deasupra camionului lor. În timp ce șoferul camionului, Mike Rogers, a opri vehiculul, Travis a simțit o nevoie extraordinară de a se apropia de această lumină. A sărit din camion și s-a îndreptat decis spre ea.

Travis Walton in 1975

Travis Walton in 1975

Brusc, a existat un flash și Travis a căzut pe sol ca secerat. Înspăimântaţi, ceilalți au fugit în camion. Când s-au calmat, s-au întors la locul impactului şi au început o căutare amănunțită care a durat peste cinci zile, timp în care au acoperit o mulțime de kilometri în deșert și prin pădurile din Arizona.
Suspiciunile s-au îndreptat mai întâi asupra celor cinci tovarăși ai lui Travis, care se arătau trişti de această experienţă terifiantă şi care părea destul de autentică. Oamenii au rezistat la interogatorii, chiar și atunci când s-a apelat la un detector de minciuni.
Cinci zile mai târziu, Walton şi-a făcut apariţia la Herber, un orăşel de lângă Snowflake. Tremura din toate încheieturile şi avea mintea tulburată. Povestea lui era în concordanță cu ceea ce relataseră tovarășii lui. Dar a ţinut să adauge, cu toate acestea, detalii uimitoare. Raza de lumină l-a facut inconștient, apoi a fost târât într-o navă spațială, unde a fost examinat de creaturi asemănătoare cu fetuşi, apoi a fost lăsat liber pe sol la Herber.

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS