Trăiesc foarte prost cu soțul meu și situația îmi frânge inima

Doresc să vă explic situația mea. Sunt căsătorită de 6 luni și jumătate cu un tânăr frumos. El are 24 de ani, iar eu 20. Părinții noștri sunt mândri d

Mulțumiri noi din țară și Bruxelles pentru vrăjitoarea Ramona
Mulţumiri din Peru și Italia pentru vrăjitoarea Ramona Toader
Mulţumiri din Luton, Marea Britanie, pentru vrăjitoarea Florica

Doresc să vă explic situația mea. Sunt căsătorită de 6 luni și jumătate cu un tânăr frumos. El are 24 de ani, iar eu 20. Părinții noștri sunt mândri de noi și sunt fericiți pentru căsnicia noastră. Ne-am căsătorit din dragoste. Dar problema este că, de la căsătoria noastră, soțul meu nu mă mai poate iubi. Mi-a mărturisit că nu simte nicio dorință sau dorință de a fi cu mine.

Nu înțelege de ce pentru că mă place foarte mult fizic și îmi îndeplinesc toate îndatoririle de soție (gătesc bine, mă rog în fiecare zi, am grijă de casă, familia lui mă iubește foarte mult etc.). Soțul meu este disperat de situație pentru că nu reușește să fie împlinit cu mine, în ciuda faptului că are totul pentru a fi fericit cu mine.

Trăiesc foarte prost cu el pentru că nu mai știu ce să fac ca să mă iubească. Am observat că are multe coșmaruri, sare când adoarme, vorbește mult și râde în somn, se mângâie apoi se scarpină pe braț când doarme. Ne certăm foarte mult și de când ne-am căsătorit, certurile noastre devin mari fără niciun motiv real.

Această situație îmi frânge inima, nu mai știu ce să fac pentru că văd că soțul meu nu mă iubește. Nu simte o iubire sinceră față de mine, am impresia că mă urățte de nenumărate ori, vai, nu știu ce să mai cred. Mi-a mărturisit că simte ca un fel de „blocare” față de mine. Și nu înțelegem de ce.

Soțul meu mi-a mărturisit că a simțit asta cu câteva zile înainte de nunta noastră și că de atunci nu mă mai poate iubi. Mi-a mai mărturisit că uneori se gândește la divorț pentru că nu este mulțumit de mine, nu este îndrăgostit. Dar situația îl întristează, chiar a plâns pentru că știe că dacă divorțăm va regreta. În plus, nu vrea să mă rănească pe mine sau pe părinții noștri pentru că totul este în regulă între noi.

Vă rog, am nevoie de ajutor și sfaturi. Mă întreb dacă soțul meu are deja o iubită, o amantăt? Sau suntem victimele vrăjitoriei și dezbinării? Ce trebuie să facem ? Cunoașteți pe cineva care a fost în această situație și a scăpat de ea? Nu vreau să divorțez pentru că îl iubesc mult și îl vreau bine, dar nu suport gândul că nu mă iubește. Să știți că în familia mea am foarte mulți oameni care mă invidiază și care vor să mă vadă eșuând, mi-e frică să nu fi fost eu sau el vrăjit. Oare? Este posibil?

                                                                                               Marcela, Paris, Franța

vrajitoarea Ramona Toader666

copyright vrajitoarea Ramona Toader

Am deschis cărțile mele de tarot pe fotografia voastră de la nuntă și am observat că el are vrăji și farmece făcute cu magia voodoo de cineva din anturajul vostru de gen feminin, care este croit să vă despartă. Face numai lucruri rele și nepermise, lucrează zi și noapte împotriva voastră în scopul de a vă vedea despărțiți.

Trebuie neapărat să-ți fac ritualuri de anihilare a vrăjilor și altele de protecție pentru amândoi. Sună-mă numai dacă vrei cu adevărat să începem lucrarea.

                                                                                      Vrăjitoarea Ramona Toader

Contact:

 +40.726.563.414

 Vizitați și siteul meu: http://www.vrajitoarea-ramona.com

COMMENTS