Tămăduitoarea Natalia a oferit un interviu pentru tv Moscova

Tămăduitoarea Natalia, super premiată și cu realizări de marcă în domeniul magiei a oferit recent un interviu jurnaliștilor ruși de la tv Moscova, în

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Valentina primite din Belgia și America
Mulțumiri din Spania, Italia și Germania pentru prezicătorul astrolog Gergely Eduard Rogere
Vrăjitoarea Elena Minodora a fost intervievată și de tv Moscova după CNN

Tămăduitoarea Natalia, super premiată și cu realizări de marcă în domeniul magiei a oferit recent un interviu jurnaliștilor ruși de la tv Moscova, în care a vorbit despre arta vrăjitoriei sale, despre realizările importante și despre clienții din străinătate și din țară.

tamaduitoarea Natalia
Copyright Natalia

Doamna Natalia a făcut apoi un ritual de zi pentru o dezlegare de farmece și împreunare.  A fost secondată cu succes de fiica sa, o vrăjitoare care prezintă deja aptitudini reale pentru această meserie.

tamaduitoarea Natalia 1
Copyright Segra Media

Rușii au fost încântați de atmosfera de magie creată de doamna tămăduitoare Natalia, de incantații, de complexitatea ritualului de magie demonstrativ și de interviu. La un moment dat a venit și vrăjitoarea Brățara, iar puterile magice au sporit și atmosfera a devenit incendiară.

tamaduitoarea Natalia in interviu cu rusii
Copyright Segra Media

Doamna Natalia a dat dovadă de mult har și a fost apreciată la adevărata sa valoare de către jurnaliștii ruși, dornici de a afla cât mai multe secrete de la ea și de a-și face o idee despre această vrăjitorie de la noi atât de apreciată în Rusia.

                                                                                                           Marian Deaconu

Contact Natalia: +40747.204.443

(Visited 5 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS