Tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat cu televiziunea din Moscova și a dat interviu

Apreciată în lumea întreagă și cu o apariție de invidiat în mass-media, tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat recent cu televiziunea din Moscova și a

Vrăjitoarele din București au creat un ritual de sacrificu de excepție pentru tv Moscova
Vrăjitoarele Elena Minodora și Brățara au făcut spectacol la ritualul de zi filmat cu jurnaliștii de la TVC Moscova
Vrăjitoarele din București au filmat pentru televiziunea din Moscova

Apreciată în lumea întreagă și cu o apariție de invidiat în mass-media, tămăduitoarea Ioana Sidonia a filmat recent cu televiziunea din Moscova și a dat interviu.

Prezența sa în timpul ritualului de magie de zi a fost remarcat imediat de jurnaliștii ruși care i-au apreciat prestația. Tehnica sa denotă o experiență vastă în domeniul magiei iar cariere de până acum o impune drept un reper esențial în magia de la noi.

Tămăduitoarea Ioana Sidonia
Copyright Segra Media

Rușii au avut posibilitatea să o chestioneze cu privire la arta sa magică, la cariea sa, la realizări de până acum și au aflat multe secrete pentru că erau destul de curioși să descopere noutăți pentru telespectatori lor, dornici de lumea magiei din țara noastră.

Tămăduitoarea Ioana Sidonia 2
Copyright Segra Media

A fost plăcut, interesant, o atmosferă de magie și de clasă înaltă, după cum ne așteptam. Jurnaliștii din Federația Rusă au promis să revină cu alte proiecte pe care le desfășoară cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com, privind vrăjitoarele din România!

                                                                                            Marian Deaconu

Contact Ioana Sidonia:

0727.969.699, 0744.336.137

(Visited 23 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS