Tămăduitoarea Ioana Lorena a filmat recent cu televiziunea din Moscova

Tămăduitoarea Ioana Lorena a beneficiat de programul pe care siteul www.vrajitoarero.com îl desfășoară cu postul de televiziune principal din Federa

Campanie de promovare pe vrăjitoarero.com și pe siteurile Segra Media București
Regina magiei albe din România, Maria Câmpina, a făcut un ritual de noapte de sacrificiu pentru televiziunea din Moscova
Regina magiei albe Maria Câmpina este cea mai iubită și promovată de televiziunile din întreaga lume

Tămăduitoarea Ioana Lorena a beneficiat de programul pe care siteul www.vrajitoarero.com îl desfășoară cu postul de televiziune principal din Federația Rusă și a și filmat recent cu televiziunea din Moscova.Tămăduitoarea Ioana Lorena a susținut un interviu interesant, apreciat de jurnaliștii ruși și apoi a participat, alături de mama ei, celebra vrăjitoare Elena Minodora, de surorile și de alte vrăjitoare din București, la un ritual de zi de magie, foarte complex, care a făcut senzație.

Tămăduitoarea Ioana Lorena
Copyright Segra Media București
Vrajitoarea Consuela 3
Copyright Segra Media
Tămăduitoarea Ioana Lorena 2
Copyright Segra Media București

Seara, toate s-au reunit pe malul apei pentru a desfășura un ritual de noapte de sacrificu dedicat unor cliente din America. Totul a fost magic, inventiv, cu incantații și o puzderie de ustensile necesare realizării și finalizării unui ritual de vrăjitorie autentic pe care îl apreciem la superlativ.

Jurnaliștii ruși vor reveni, deoarece s-au îndrăgostit de magie, de România și de senzații intense, specifice țării lui Dracula, zic ei.

                                                                                                          Marian Deaconu

Contact Ioana Lorena: 0769.328.277

(Visited 23 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS