Tămăduitoarea Elisabeta Gabriela

Mă numesc tămăduitoarea Elisabeta Gabriela și cred că orice om se naște cu un dar de la Dumnezeu. Eu m-am născut cu harul de a face previziuni in cărț

Mulţumiri din țară și Rusia pentru adevărata tămăduitoare și clarvăzătoare Diana Gheorghe
Mulțumiri din Israel și România pentru regina magiei negre,vrăjitoarea Morgana
Vrăjitoarea Ana Maria

Mă numesc tămăduitoarea Elisabeta Gabriela și cred că orice om se naște cu un dar de la Dumnezeu. Eu m-am născut cu harul de a face previziuni in cărți, de-a lungul timpului ajutând prieteni, rude și multe alte persoane necunoscute prin harul meu sacru de previziune și tămăduire am fost aleasă și trimisă de Dumnezeu pentru a face bine pe pământ.

Ritualurile și descântecele le moștenesc de la bunica mea iar harul și puterile mi-au fost dăruite de divinitate prin binecuvântarea de a pătrunde si a lucra cu puterile Magiei Albe și știința despărțirii binelui de rău. Harul meu sfânt si puterile mele miraculoase le-am primit de la bunica mea, care a fost adevărată clarvăzătoare cu har înzestrat.

Cititorii care au probleme in dragoste, dezbinări în familie, care cred că au cununiile legate sau care trec printr-un declin financiar, cei care doresc să se întoarcă persoana iubita la ei, cei care au boli rare sau ciudate, cei care au coșmaruri noaptea sau se tem fără motiv sunt rugați, să apeleze la ajutorul meu.

vrăjitoarea Gabriel Elisabeta

copyright vrăjitoarea Gabriel Elisabeta

Singura mea mulțumire este să văd oamenii împliniți, să îi scap de probleme, să le alung blestemele și să îi ajut să ducă o viața mai bună pe pământ!!!

Fosta ta relație ți-a adus răni emoționale şi simți că treci printr-o situație destul de dificilă pentru că nu ai pe nimeni acum alături?

Nu ai mai comunicat cu persoana aceasta de ceva vreme, nici nu v-ați mai căutat etc., dar amintirea fostei iubiri încă te mai macină nu îți mai dai seama dacă te mai iubește, sau dacă măcar se mai gândește la tine, dar tu sincer te mai gândești la voi doi și mai ai sentimente.Indrăznesti sa speri că va veni înapoi, că o să se întoarcă în viața ta fiind o persoană cu percepții extrasenzoriale?

Doar eu pot să scot la suprafață răspunsul la această întrebare.Eu te pot ajuta și pregăti pentru ceea ce urmează. Îți pot face o citire în cărțile mele de tarot doar cu numele de botez și data nașterii ca să vedem exact când şi cum se vor ivi toate. Mă puteți contacta cu încredere.

Contact: 0728.907.938

vrăjitoarea Gabriel Elisabeta ok

copyright vrăjitoarea Gabriel Elisabeta

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 26 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS