Tămăduitoarea Danusia Florica a filmat pentru tv Moscova

Tămăduitoarea Danusia Florica a filmat recent pentru tv Moscova și vă mărturisim faptul că jurnaliștii din Federația Rusă au rămas profund entuziasma

Vrăjitoarele din București au creat un ritual de sacrificu de excepție pentru tv Moscova
Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, a filmat cu echipa de la TVC din Moscova
Vrăjitoarele din București au filmat pentru televiziunea din Moscova

Tămăduitoarea Danusia Florica a filmat recent pentru tv Moscova și vă mărturisim faptul că jurnaliștii din Federația Rusă au rămas profund entuziasmați de interviul ei și de prestația specială pe care  a avut-o în cadrul a două ritualuri de magie de zi dedicate dragostei, precum și în cel de noapte, care s-a desfășurat la râu.

tamaduitoarea Danusia Florica 2
Copyright Segra Media

Ca de obicei, doamna Danusia și-a făcut simțită prezența în marea de vrăjitoare venite să ofere spectacol rușilor, alături de mama sa, vrăjitoarea Elena Minodora. Niciodată nu am văzut atât de multe vrăjitoare reunite la un loc pentru a se dedica magiei. O imagine superbă.

tamaduitoarea Danusia Florica in interviu
Copyright Segra Media

Doamna Danusia este o tămăduitoare tânără, conștiincioasă în meseria pe care o face, o adevărată vedetă și o speranță pentru magia din România, tocmai datorită faptului că s-a încununat cu rezultate excepționale, care până la urmă au făcut să fie remarcată de televiziunea din Moscova, Rusia, a doua ca importanță din lume.

tamaduitoarea Danusia Florica, vrajitoarea Elena Minodora si jurnalistii rusi
Copyright Segra Media

Prestația și harul tămăduitoarei Danusia, impecabile, au dat o notă de magie înaltă și au desăvârșit în mod cert arta tuturor celor prezente pentru a demonstra, o dată în plus, firește, că magia milenară de la noi are foarte multe de spus. A fost un regal magic, de neuitat, care ne-a surprins plăcut.

                                                                                                 Marian Deaconu

Contact Danusia:

0742.176.421

(Visited 12 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS