Sunt ferm convinsă că iubirea răzbate mereu

Există un lucru sigur despre toate acestea, se numește loialitate dar nu este treaba lui, așa că dacă vrea să-l iubesc trebuie să știe să o arate dacă

Mulţumiri primite de curând din republica Moldova de celebra vrăjitoare Morgana
Mama lui mă urăște iar eu vreau ca să mă împreunezi pentru a fi cu el
Mulţumiri recente din Londra pentru celebra vrăjitoare Morgana

Există un lucru sigur despre toate acestea, se numește loialitate dar nu este treaba lui, așa că dacă vrea să-l iubesc trebuie să știe să o arate dacă vrea ca o femeie să aibă încredere în el.

Dacă vrea să divorțeze, este treaba lui mai presus de toate. Familia lui și anturajul l-au stricat, l-au transformat treptat și m-a înșelat cu o femeie adusă în casa părinilor chiar de mama sa, ca să scape definitiv de mine. Iar el, băita cuminte, s-a executat, poate i-a plăcut tipa, nu știu exact.

Știam că familia lui mă ura, că familia lui se va amesteca între boi, că va încerca să-l  influențeze, că se va interfera mai profund fără să-i cunoască viața, fără a fi în sentimentul că trăiește cu femeia pe care o iubește, ei văd lucrurile superficial. Dar el este insuficient de mare pentru a-și asuma responsabilitatea unui cuplu, a unei familii.

Dacă despărțirea era într-adevăr ceea ce își dorea, fără a dori să mă cruțe pentru a se putea întoarce la mine, a reușit. Știam însă că într-o bună zi te va deruta decizia luată și că vei regreta amarnic din nou. M=a părăsit și apoi mă înnebunea la telefon cu vorbe murdare, apoi cu vorbe adânc mesteșugite, de parcă era confuz, nebu, Era diferit, ireal. Ceva se petrece profund cu el. Ce avea?

Am apelat la vrăjitoarea Morgana, regina magiei negre din România pentru a afla exact ce swe petrevea cu soțul meu, pe care totuși îl iubeam mult. Mi-a deschis repede cărțile de atrot și am fost informată că el avea farmece ți vrăji făcute de o femeie în vârstă din anutuajul nostru, cu siguranță mama lui, care mă ura de moarte, nu știu de ce.

M-am hotărât pe loc să îi mai dai o șansă, să acționez pentru eliminarea vrăjilor pur în interesul tău. Mi se părea dificil ca mod de a face lucrurile, dar este la latitudinea fiecăruia să-și asume responsabilitatea pentru greșelile și responsabilitățile sale. De asemenea, îl protejam.

După o perioadă relativ scurtă de timp, el m-a sunat pentru o întâlnire în doi. Am acceptat. Avea lacrimi în ochi și l-am iertat. Și-a cerut scuze, mi-a adresat jurăminte de fidelitate și acum suntem din nou împreună. Dar ne-am mutat în alt oraș, ca să fim cât mai departe de familia lui diabolică, mai ales de soacra mea. Și ne este foarte bine. Mulțumesc enor, doamnă Morgana, ați făcut o mare minune și nu voi uita în veci.

                                                                                           Camelia, Genova, Italia

Contact Morgana:

0760.149.917

vrăjitoarea Morgana 99

Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

COMMENTS