Soția mea a fost amanta șefului ei

Soţia mea mi-a declarat că a fost amanta şefului ei, un om dur şi rău, căsătorit care a terorizat-o neîntrerupt şi căreia i-a cedat în cele din urmă.

Soţul meu vrea să divorţăm pentru amanta lui și sunt tare supărată
Amanta şi-a agăţat-o pe Facebook
Am aflat de la vecine că soțul meu are o amantă

Soţia mea mi-a declarat că a fost amanta şefului ei, un om dur şi rău, căsătorit care a terorizat-o neîntrerupt şi căreia i-a cedat în cele din urmă. A hărțuit-o și nu a mai rezista acelei presiuni. Nu am ştiut nimic!
Vestea m-a surprins total neplăcut şi am fost în depresie, vă daţi seama. Am alungat-o din casă, am preferat să tai toate legăturile cu soţia mea şi să o uit. A fost o relaţie complicată, care s-a terminat prost, aşa am simţit.
Credeam că s-a terminat toul aici dar ea a reînceput să mă caute, să-şi ceară scuze spunându-mi că a fost vrăjită şi că el i s-a făcut magie voodoo care a determinat-o să mă înşele.
Cu toate acestea, o respingeam, eram foarte nervos pe ce mi-a făcut. Manervrele ei m-au pus pe gânduri. Dacă ea avea dreptate? Am vrut să ştiu dacă i s-au făcut farmece şi am fost cu ea, până la urmă, la vrăjitoarea Valentina de la care am aflat că avea în continuare magie neagră făcută. A debarasat-o de acele farmece malefice prin ritualuri speciale.
Urmarea este pozitivă căci acum suntem din nou o familie. Ne iubim mult şi am iertat-o. Mulţumesc pentru serviciile profesioniste!

Romeo, Milano, Italia

Contact: 0761.004.331,

0744. 230.099, 0762.191366

Vrajitoarea Valentina si Andreea Manta
Vrajitoarea Valentina si Andreea Mantea, copt

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

(Visited 90 times, 1 visits today)
Content Protection by DMCA.com

COMMENTS