Şi-a descoperit fratele vitreg, la 6000 de kilometri de casă

Doi fraţi vitregi, care nu se cunoșteau anterior, s-au întâlnit pentru prima dată în Hawaii, deşi nici unul dintre ei nu planificase să fie acolo în a

Mulţumiri pentru vrăjitoarea Ramona Toader din Italia și America
Mulțumiri pentru vrăjitoarea Venus din America și Franța
Mulțumiri minunatei vrăjitoare Morgana primite recent din SUA

Doi fraţi vitregi, care nu se cunoșteau anterior, s-au întâlnit pentru prima dată în Hawaii, deşi nici unul dintre ei nu planificase să fie acolo în acea zi.
Crescuţi separat unul de altul, Rick Hill și Joe Parker, doi frați vitregi nu se putuseră întâlni până în acea zi miraculoasă. În timp ce Rick trăia în Lunenburg, Nova Scotia, Canada, Joe trăia în Hawaii, după ce crescuse în Leominster, Massachusetts (Statele Unite). Şansele ca ei să se întâlnească din întâmplare atât timp cât nu se cunoşteau erau infime, iar întâlnirea lor a fost mai mult decât o coincidență.

Harta Hawaii. Autor Mapbliss, sursa Wikipedia.

Harta Hawaii. Autor Mapbliss, sursa Wikipedia.

Joe Parker nu ar fi trebuit să lucreze în acea zi pe plaja de la Waikiki din Hawaii, dar a trebuit să participe în cele din urmă la lecțieade surfing de a unui client care nu a fost planificat, scria un site de știri din Boston. În acest timp Rick Hill, însoțit de familia sa, nu planificase să meargă în acel loc, cu atât mai mult în timpul vacanței sale.
Logodnica lui Rick, Maureen, era pe cale să ia o poză cu el și cei trei copii, când Joe s-a oferit voluntar să ia instantaneul întregii familii. Rick şi-a dat seama imediat de accentul lui Joe, când i-a cerut familiie să spună “Leominster” în loc de “brânză”.
“Când a spus asta, ne-a surprins pentru că trăim într-un oraș într-adevăr apropiat, dar care erau șansele ca un străin să spună asta în Hawaii?”, a spus Maureen.
Cei doi bărbați au început să vorbească şi au realizat că veneau din aceeași regiune din Massachusetts. Iar când Joe a vorbit despre “Dickie Halligan” Rick a exclamat: “Acesta este tatăl meu.” Joe Parker şi-a îndepărtat repede ochelarii de soare și a spus mirat: “Este şi tatăl meu!”.

COMMENTS