Regina magiei negre Morgana a filmat cu jurnaliștii ruși de la TVC Moscova

Regina magiei negre Morgana a oferit interviu deosebit celebrului post de televiziune TV Centrum din Federația Rusă, cu un raiting imens, care se adre

Mulțumiri primite de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din Italia și Brașov
Mulțumiri pentru de tămăduitoarea și ghicitoarea Hara primite recent din Ardeal și Grecia
Mulțumiri recente pentru tămăduitoarea și ghicitoarea Hara din București și Londra

Regina magiei negre Morgana a oferit interviu deosebit celebrului post de televiziune TV Centrum din Federația Rusă, cu un raiting imens, care se adresează la un public de aproximativ 200 de milioane de telespectatori.

copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Copyright Segra Media București

Fără ocolișuri, ea a vorbit deschis despre magia neagră și de multe ori, a creat stupoare și interes uriaș. A vorbit pe larg despre cariera sa, secrete, clienți, situația magiei la noi etc.

Împreună cu sora și mama ei, Victoria și Venus, toate vrăjitoare recunoscute pe plan european, au efectuat ritualuri de magie neagră de noapte, nu doar pentru oaspeții străini cât și pentru a rezolva urgent unele cazuri ale clienților lor din America.

Ritualul de noapte a întrecut însă orice așteptări ale jurnaliștilor ruși, care păreau pur și simplu extaziați de realizarea vrăjitoarelor noastre. Am avut de multe ori senzația că asist la un film paranormal foarte bine regizat!

O atmosferă stranie de magie neagră, fum, ceață, vreme răcoroasă, lumini de lumânări, incantații, toată gama menită pentru a impresiona și a rămâne cu amintiri inegalabile, create de niște adevărate artiste ale geniului magiei de la noi.

                                                                                                      Marian Deaconu

 

Content Protection by DMCA.com

COMMENTS