Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova

Ca de obicei, Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit și de data asta să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova, care doreau neapărat să

Dezvăluiri despre familia Ceauşescu făcute de doamna Maria Câmpina
Unica și adevărata regină a maigiei Albe încoronată cu cu coroana de aur Maria Câmpina
Regina magiei albe Maria Câmpina este cea mai iubită și promovată de televiziunile din întreaga lume

Ca de obicei, Regina magiei albe, Maria Câmpina, a reușit și de data asta să-i impresioneze pe jurnaliștii de la tv Moscova, care doreau neapărat să-i ia un interviu.

Regina magiei albe Maria Câmpina
Copyright Segra Media

Fosta sfătuitoare de taină a familiei Ceaușescu, doamna Maria Câmpina s-a arătat dispusă să discute pe larg cu jurnaliștii ruși despre experiența sa cu familia Ceaușescu și a oferit multe detalii interesante, gustate cu interes de oaspeți, care și-au notat cu mare grijă unele detalii picante, spre a face deliciul telespectatorilor din Federația Rusă, firește.

Maria Campina in ritual de zi
Copyright Segra Media

După interviu, doamna Maria Câmpina le-a arătat reședința sa și, în special, haina de blană pe care a primit-o în dar de la Elena Ceaușescu și pe care o ține la loc de cinste.

Regina magiei albe Maria Câmpina 99
Copyright Segra Media

Apoi, împreună cu fiicele și nepoate sale, Regina magiei albe, Maria Câmpina, a executat un ritual de magie de dragoste pentru clienții săi, prilej pentru a da tot ce are mai bun în arta magiei.

Regina magiei albe Maria Câmpina 11
Copyright Segra Media
Regina magiei albe Maria Câmpina 77
Copyright Segra Media

Cu har și pline de vivacitate, vrăjitoarele prezente au reușit să-i impresioneze la cel mai înalt nivel pe jurnaliștii de la tv Moscova. Totul a decurs perfect, în stilul caracteristic al doamnei Maria Câmpina, care pe drept cuvânt este Regina vrăjitoarelor din România.

                                                                                                        Marian Deaconu

Contact Maria Câmpina :

 0723.899.909 

COMMENTS