Probleme mari cu fiica mea

Fiica mea are 18 ani, dar de e un an a început să-și schimbe total comportamentul și acum, din punct de vedere fizic, arată ca un un băiat adevărat, p

Mulţumiri din Los Angeles și Londra pentru vrăjitoarea Venus
Mulțumiri din recente din Europa și Turcia pentru vrăjitoarea Ramona
Vrăjitoarea Elena Minodora a revenit din Ierusalim

Fiica mea are 18 ani, dar de e un an a început să-și schimbe total comportamentul și acum, din punct de vedere fizic, arată ca un un băiat adevărat, poartă numai blugi și păr scurt, îmi spune des că așa este la modă cu fetele din ziua de azi.

Când vine la mine acasă, pentru că m-am despărțit de tatăl ei de 2 ani de zile, este mereu bosunflată, rece, distantă, uneori de nerecunoscut. Ne certăm des, în special pe modul cum se comportă și cum îmi răspunde, este tot mai obraznică cu mine, din păcate.

Uneori, o găsesc pierdută și nefericită și întotdeauna tristă în camera ei iar asta chiar mă înspăimântă, să știți. Oare i-a făcut cineva farmec, vrăji sau magie neagră? Mă tem de ceea ce este mai rău, mereu, deoarece o simt vulnerabilă și totuși sensibilă. Nu știu ce să fac cu adevărat cu ea. Ajutați-mă sî înțeleg ce se petrece cu fiica mea, pe care o iubesc și nu vreau să o pierd. Mulțumesc mult.

                                                                                                Cosmina, Roma, Italia

vrajitoarea Venus interviu 2

Copyright Segra Media

 Fiica dumneavoastră a re vrăji făcute cu magia voodoo, de către o rivală căreia i-a luat iubitul, se pare. Este îndrăgostită și nu știe că s-a abătut peste ea o forță malefică.

Pot să o scap de acest necaz major dar trebuie să veniți la mine pentru un ritual de magie sau două, ca să rezolvăm definitiv problema ei. Nu disperați, se poate alunga răul!

                                                                                             Vrăjitoarea Venus

Telefoane: 0744.218933, 0764.106.694

vrajitoarea Venus interviu 3

Copyright Segra Media

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

 

COMMENTS