A primit 30 de ani de carceră pentru că şi-a ucis fiul

Trădările în dragoste se soldează de cele mai multe ori cu finaluri tragice, chiar cu moartea. Un caz recent care face senzaţie în lume s-a peterecut

OZN-uri în Antarctica
Fantoma lui Miss Honduras era prezentă la concurs
OZN surprins în sectorul japonez Syowa din Antarctica

Trădările în dragoste se soldează de cele mai multe ori cu finaluri tragice, chiar cu moartea. Un caz recent care face senzaţie în lume s-a peterecut în Sicilia.

captation foto Daily Mirror

captation foto Daily Mirror

O femeie căsătorită, focoasă, Veronica Panarello a fost acuzată că şi-a ucis fiul de 8 ani, pe nume Loris Andrea Stival. Dece? Pentru că băiatul a surprins-o făcând dragoste cu bunicul lui.

Cei doi amanţi întreţineau o legătură amoroasă în secret până când Loris a dat întâmplător peste ei. Turbată de furie şi extrem de disperată, femeia deconspirată l-a strangulat pe fiul său cu nişte cabluri, după care l-a abandonat într-un canal nu departe de Santa Croce Camerina, la 29 noiembrie 2014.

Publicaţia britanică  Daily Mail, care împreună cu presa din Sicilia au relatat pe larg cazul, a explicat faptul că la început, Veronica a făcut în aşa fel încât să pară că băiatul ei ar fi fost răpit, numai că poliţia italiană, perseverentă, nu s-a lăsat impresionată de această poveste cusută parcă cu aţă albă.

După ce anchetatorii sicilieni au descoperit pe o cameră de supraveghere de la şcoală că femeia criminală ascundea adevărul, toate acuzaţiile au fost îndreptate imediat spre ea.

La tribunal, Veronica Panarello a încercat încă o dată să fugă de acuzaţiile care i se aduceau şi a dat vina pe socrul său, Andrea Stival, minţând că el l-ar fi omorât, de fapt pe Loris, deoarece băiatul i-a surprins în timp ce făceau dragoste ân casă.

Femeia a fost condamnată la 30 de ani de carceră, maximum posibil pentru fapta comisă de ea.

 

COMMENTS