Povestea vampirului de la Melrose Abbey

"Hunderprest" a fost o poreclă dată unui preot din secolul 11 de la Melrose Abbey din Scoţia. A fost poreclit aşa din cauza distracției sale preferate

Când OZN-urile atacă
14 fantome într-o casă!
Taylor Swift despre curajul de a spune

“Hunderprest” a fost o poreclă dată unui preot din secolul 11 de la Melrose Abbey din Scoţia. A fost poreclit aşa din cauza distracției sale preferate: vâna călare, cu o haită de câini de vânătoare. (“Hunderprest” înseamnă “preotul câine.”)
Abaţia de la Melrose a fost fondată în 1136 de călugări cistercieni veniţi din Franţa la cererea lui David I, regele Scoţiei.

Povestea vampirului de la Melrose Abbey a început în jurul anului 1138. În realitate, Hunderprest era un om destul de rău, aşa că atunci când a murit, a revenit ca un strigoi.

 

Melrose Abbey foto de The Land sursa Wikipedia

Melrose Abbey foto de The Land sursa Wikipedia

Aa fost forțat să bea sângele oamenilor nevinovați și să-i transforme în lilieci. Se spune că călugării de la mănăstire s-au mulțumit să îl lase să alerge în jurul strigoilor până ce acesta a început să-şi deranjeze amanta pentru sex.

În cele din urmă, călugării și preoții s-au speriat şi s-au decis să-l ucidă într-o noapte lovindu-l în cap cu un topor. Apoi au incinerat corpul vampirului și au răspândit cenușa, după care teroarea a luat sfârşit. Dar unele legende spun că el încă mai bântuie zona.

COMMENTS